Codin Maticiuc, infectat cu noul coronavirus. "Nu, nu este o glumă. Protejați-vă cât puteți"

31-10-2020 16:36

Codin Maticiuc a anunțat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, faptul că este infectat cu noul coronavirus.

 

„Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta”, și-a început mesajul Codin Matinciuc.

Acesta a transmis că nu știe de unde a contractat virusul, mai ales că în tot acest timp a avut grijă pe cât posibil să se protejeze.

"Anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui „stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național”, a mai scris actorul.

Codin a transmis și un apel către români, prin care îi îndeamnă să respecte regulile.

"Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă", spune acesta.

Codin Maticiuc a fost jurat la "Masked Singer", noul show al PRO TV din această toamnă.


VIDEO PROTVPLUS.RO