Dedicatie speciala pentru Iohannis, de la trupa Nightlosers: "Hei Joe Hannis, am auzit ca l-ai dat jos pe Victor ala". VIDEO

17-11-2014 03:18


Claudiu Purcarin, NIGHTLOSERS

Cu aproximativ 2 ore inainte de inchiderea urnelor de votare pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale, singura trupa de blues ardelenesc din Romania, NIGHTLOSERS, a inregistrat un scurt clip "cu dedicatie speciala" pentru Klaus Iohannis.

Este vorba despre un mic fragment in care celebrii artisti parodiaza piesa "Hey Joe" a lui Jimi Hendrix, adaptand versurile la realitatea romaneasca.

Clipul incepe cu secvente de la Sectia de votare nr. 399 Gepiu (din Bihor), unde au votat cei de la Nightlosers, si abia dupa aceea apare si "dedicatia muzicala", care a fost inregistrata in microbuzul formatiei, pe drumul dintre concerte. In timpul filmarii, unii dintre membrii Nightlosers canta cu cartea de identitate in gura - aluzie la mobilizarea romanilor in campania YES LA VOT.

"Hei, Joe Hannis, am auzit ca l-ai dat jos pe Victor ala,

Da, l-am dat jos cu ajutorul unor oameni din alt oras, din alta tara..

Asa am facut,

Mickey .. Mickey Mouse!" - canta Hanno Hofer, care, pe langa concertele cu Nightlosers, mai este si regizor, actor si scenarist.

 

Pe 18 noiembrie 2014, de la ora 20:00, la Sala Radio Cluj va avea loc un concert aniversar Nightlosers (cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta), alaturi de invitati speciali care au contribuit la albumele si conceptul Nightlosers. "O sa fie un spectacol inedit in care publicul va parcurge istoria trupei din 1994 pana in ziua de azi" - anunta reprezentantii trupei.

Evenimentul va fi si difuzat live pe radiocluj.ro si pe site-ul www.nightlosers.ro.

NIGHTLOSERS este o trupa infiintata in 1994, cunoscuta pentru muzica prin care combina blues-ul american cu elementele de folclor autentic ardelenesc. A devenit cunoscuta publicului roman in anii '90 datorita pieselor “Betivan Ratat” (promovata prin concerte live la PRO FM) si datorita videoclipului piesei “Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)”, care "a refuzat" luni de zile sa coboare de pe primul loc in urma voturilor publicului.

In cei 20 ani de existenta, au concertat in SUA, Canada si in aproape toata Europa, avand la activ 4 albume:

-► Sitting on the top of the world (1994) – caseta
-► Plum Brandy Blues (1998) – CD
-► Rhythm & Bulz (2004) – CD
-► Cinste Lor (2013) – CD

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala de Facebook a trupei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO