Dedicatie speciala pentru Iohannis, de la trupa Nightlosers: "Hei Joe Hannis, am auzit ca l-ai dat jos pe Victor ala". VIDEO

Claudiu Purcarin, NIGHTLOSERS

Cu aproximativ 2 ore inainte de inchiderea urnelor de votare pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale, singura trupa de blues ardelenesc din Romania, NIGHTLOSERS, a inregistrat un scurt clip "cu dedicatie speciala" pentru Klaus Iohannis.

Este vorba despre un mic fragment in care celebrii artisti parodiaza piesa "Hey Joe" a lui Jimi Hendrix, adaptand versurile la realitatea romaneasca.

Clipul incepe cu secvente de la Sectia de votare nr. 399 Gepiu (din Bihor), unde au votat cei de la Nightlosers, si abia dupa aceea apare si "dedicatia muzicala", care a fost inregistrata in microbuzul formatiei, pe drumul dintre concerte. In timpul filmarii, unii dintre membrii Nightlosers canta cu cartea de identitate in gura - aluzie la mobilizarea romanilor in campania YES LA VOT.

"Hei, Joe Hannis, am auzit ca l-ai dat jos pe Victor ala,

Da, l-am dat jos cu ajutorul unor oameni din alt oras, din alta tara..

Citește și
Klaus Iohannis
"Mickey Mouse sau Santa Claus?". Ce a raspuns Klaus Iohannis, intr-o serie de 10 intrebari-fulger
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Asa am facut,

Mickey .. Mickey Mouse!" - canta Hanno Hofer, care, pe langa concertele cu Nightlosers, mai este si regizor, actor si scenarist.

 

Pe 18 noiembrie 2014, de la ora 20:00, la Sala Radio Cluj va avea loc un concert aniversar Nightlosers (cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta), alaturi de invitati speciali care au contribuit la albumele si conceptul Nightlosers. "O sa fie un spectacol inedit in care publicul va parcurge istoria trupei din 1994 pana in ziua de azi" - anunta reprezentantii trupei.

Evenimentul va fi si difuzat live pe radiocluj.ro si pe site-ul www.nightlosers.ro.

NIGHTLOSERS este o trupa infiintata in 1994, cunoscuta pentru muzica prin care combina blues-ul american cu elementele de folclor autentic ardelenesc. A devenit cunoscuta publicului roman in anii '90 datorita pieselor “Betivan Ratat” (promovata prin concerte live la PRO FM) si datorita videoclipului piesei “Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)”, care "a refuzat" luni de zile sa coboare de pe primul loc in urma voturilor publicului.

In cei 20 ani de existenta, au concertat in SUA, Canada si in aproape toata Europa, avand la activ 4 albume:

-► Sitting on the top of the world (1994) – caseta
-► Plum Brandy Blues (1998) – CD
-► Rhythm & Bulz (2004) – CD
-► Cinste Lor (2013) – CD

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala de Facebook a trupei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Victoria
Victoria "istorica" si momentele cheie ale campaniei lui Klaus Iohannis, in publicatiile internationale. Ce scriu nemtii

Presa germana relateaza despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta "o surpriza".

"Mickey Mouse sau Santa Claus?". Ce a raspuns Klaus Iohannis, intr-o serie de 10 intrebari-fulger

Viitorul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns la 10 "intrebari fulger" intr-un interviu pentru StirileProTv.ro, acordat jurnalistului Cristian Leonte in perioada in care era candidat la alegerile prezidentiale.

PROTESTELE s-au transformat in SARBATOARE. Mii de oameni in Piata Universitatii:
PROTESTELE s-au transformat in SARBATOARE. Mii de oameni in Piata Universitatii: "Cine nu sare nu vrea schimbare"

Duminica seara, bucurestenii s-au strans in Piata Universitatii si au plecat sa protesteze la sediul Guvernului. Miscari de strada au avut loc si in Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj sau Iasi.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.