Cum au decurs preselectiile pentru "Vocea Romaniei" de la Cluj. "Am obligat 15 persoane sa participe"

Ultima actualizare: 27-05-2015 06:51

Sute de oameni talentati s-au prezentat duminica la preselectiile de la Cluj-Napoca pentru ''Vocea Romaniei''.

Emotionati, insa gata sa intre in competitie, tinerii i-au avut alaturi si pe cativa dintre fostii concurenti ai acestui show spectaculos. La preselectiile de la Cluj, oamenii au venit pregatiti atat cu melodii celebre, cat si cu piese compuse de ei. Cu totii spera sa fie acceptati in competitie si sa ajunga ceea ce isi doresc cel mai mult. Si anume: Vocea Romaniei. Si cum drumul catre succes nu este unul usor, cativa dintre cei care au urcat in editiile trecute pe scena au venit sa-i incurajeze pe cei aflati la inceput de drum.

Ilinca-Maria Bacila, fosta concurenta Vocea Romaniei: "Sincer am 15 persoane care le-am obligat efectiv sa participe la Vocea Romaniei pentru ca daca eu nu mai pot sa particip din nou cum as vrea, sincer as participa in fiecare an, pe bune! Daca eu nu mai pot, mncar prin ei si ce o sa imi povesteasca ei sa pot sa retraiesc momentele ce le-am trait anul trecut, care m-au schimbat ca si persoana"

Arpi Torok, fosta concurenta Vocea Romaniei: „Le doresc success si multa bafta tuturor! Sa se lase dusi de val, sa se simta bine, sa pregateasca piese in care au incredere, sa aiba incredere in ei!”

Cei care nu au ajuns duminica la la Cluj, mai o sansa sa isi demonstreze talentul la Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Inscrierile continua pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO