Cum a scapat Kit Harington de o amenda in trafic cu ajutorul "Game of Thrones". Dialogul savuros cu politistul

15-05-2016 10:23

kit harington getty

Actorul Kit Harington a dezvaluit ca a scapat de o amenda in trafic dupa ce i-a dezvaluit politistului soarta personajului sau din Game of Thrones.
 

Starul de 29 de ani a fost oprit pentru viteza, iar politistul i-a dat o sansa sa scape de amenda, in schimbul unei informatii extrem de pretioase.

"Un politist a stiut. Mi-a spus ca sunt doua optiuni: poti sa mergi cu mine la sectie sau imi spui daca vei trai in urmatoarele sezoane din Game of Thrones", a povestit Kit la The Tonight Show, cu Jimmy Fallon, potrivit Huffington Post.

Dupa ce i-a confirmat ca va trai, politistul i-a spus: "Drum bun, Lord Comandant. Scade viteza la sud de zid".

Desi toata lumea il credea mort la sfarsitul sezonului al cincilea, Jon Snow a aparut in viata la inceputul sezonului al saselea din "Game of Thrones". A fost o mare usurare pentru fani, dar si pentru interpretul personajului, care a fost nevoit sa isi minta apropiatii si colegii de distributie timp de un an.

"La inceput am crezut ca va fi amuzant", a spus Kit Harington (29 de ani) in revista Entertainment Weekly. "Dar a trebuit sa mint multi oameni, prieteni, ceilalti actori, echipa tehnica. Cu cat dura mai mult, cu atat ma simteam mai vinovat ca ii tradez", a adaugat el, citat 7sur7.be.

Actorul a aflat care este destinul personajului sau in 2014, dar producatorii l-au pus sa jure ca nu va spune nimic celorlalti actori. Dupa episodul difuzat duminica pe HBO, Kit Harington si-a cerut scuze. "Imi pare rau...As vrea sa imi cer scuze ca i-am mintit pe toti! Cea mai mare teama a mea era ca nimanui nu ii va pasa de moartea lui Jon Snow sau ca aceasta va fi acceptata. Insa reactiile au fost asemanatoare celor de dupa episodul +Red Wedding+. Oamenii au fost in doliu. Acest lucru arata ca am avut dreptate sa procedam asa cu Jon Snow", a spus actorul.
 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO