Criza scoate mortii din morminte! Vrei eternitatea deasupra lui Marilyn?


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 00:24
Data publicarii: Marti 18 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Marilyn Monroe

O vaduva din Los Angeles a decis sa scoata la vanzare locul de veci al sotului sau, localizat chiar deasupra mormantului legendei hollywoodiene, Marilyn Monroe, pentru ca are nevoie de bani ca sa isi plateasca ipoteca.

"Nu rata sansa unica de a iti petrece eternitatea deasupra lui Marilyn Monroe.". Asa suna anuntul postat pe Ebay, prin care Elsie Poncher a scos la licitatie mormantul raposatului ei sot.

Vaduva a marturisit ca a luat aceasta decizie, cu speranta ca va strange suficient de multi bani pentru a plati ipoteca de 1,6 milioane de dolari pusa pe vila sa din Beverly Hills. Licitatia a pornit de la 500.000 de dolari si, pana duminica, atinsese deja suma de 2, 5 milioane de dolari!

Sotul lui Poncher a fost antreprenor. Acesta a cumparat doua locuri de veci de la Joe DiMaggio, fostul sot al lui Marilyn Monroe, chiar atunci cand cuplul era pe cale de a divorta.

Acum, Elsie Poncher va muta ramasitele barbatului ei intr-o cripta, acolo unde urma sa fie inmormantata ea. In urma acestei decizii, femeia a cerut ca atunci va muri sa fie incinerata.

 

 

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO