Corina Chiriac si Mirabela Dauer, invitate la Electric Castle. "Voi canta toate piesele. Sa fie bucurie mare"

04-07-2017 17:16

Peste 150 de mii de tineri din tara si din straintate vor participa saptamana viitoare la Electric Castle. In premiera, anul acesta pe scena vor urca doua dintre cele mai iubite artiste de la noi, Corina Chiriac si Mirabela Dauer.

Pregatirile sunt in toi, iar ''orasul electric'' incepe sa prinda contur. La castelul de la Bontida a inceput deja constructia Electric Castle. Pe cele 22 de hectare vor fi mai multe scene.

Andi Vanca, PR manager Electric Castle: ''Construim un orasel in jurul castelului, un orasel care daca ar fi sa facem o comparatie ar putea acomoda toata populatia Sighisoarei. Avem 9 scene din care 5 sunt acoperite. In caz de ploaie, aproximativ 20.000 de oameni se pot adaposti".

Anul acesta in cele 4 zile de spectacole sunt asteptati peste 150.000 de oameni. Unii se vor caza in oras, altii in campingul din inima festivalului.

RENATE ROZENBERG, PR Electric Castle : "Sunt doua lumi care practic se intalnesc anul acesta la EC, am vrut sa facem o calatorie in timp sa vedem cum aratau anii 70-80 in Romania si anii 70-80 in America. Avem doua petreceri tematice, anii 70-80 in Romania, in prima zi cu Corina Chiriac si Mirabela Dauer, iar joi vom avea Garage - celebrul club din New York care vine in Bontida. ''

Corina Chiriac si Mirabela Dauer vor canta in ziua zero a festivalului.

Corina Chiriac: "Sunt in acelasi timp emotionata si bucuroasa, chiar flatata, ca prietena mea Mirabela Dauer si cu mine suntem invitate la un festival cu muzica electrica si ca avem ocazia sa amintim celor apropiati de generatia noastra de muzica anilor 70-90 si sa le prezentam celor tineri altfel de melodii. Le pregatim melodii pe care probabil le-au auzit pe discurile parintilor: "Strada Sperantei", "Fotoliul din odaie" melodii frumoase, care au strabatut zecile de ani spre incantarea publicului de toate varstele".

MIRABELA DAUER: ''Voi canta toate piesele, si piese etno ca sa fie bucuria mare. Dar am emotii. Ii astept cu drag sa ma incurajeze pentru ca emotiile mele sunt imense si le multumesc organizatorilor ca s-au gandit la noi".

In urma fiecarui festival Electric de la Bontida castelul Banfy infloreste si datorita donatiilor facute an de an de organizatori.


VIDEO PROTVPLUS.RO