The Hollywood Vampires, concert de neuitat pentru fanii din Romania. Johnny Depp a purtat o ie romaneasca

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59

"Vampirii de la Hollywood" au tinut un show electrizant, la Bucureşti. Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry le-au oferit fanilor aproape doua ore de muzica buna.

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry si-au facut aparitia exploziv pe scena, iar publicul s-a bucurat de muzica buna pret de aproape doua ore.

Mii de fani au fost în extaz si la final l-au surprins pe Johnny Depp - i-au cantat la unison "La multi ani", iar starul american a primit chiar si un tort. Fara sa stie de aceasta surpriza - ca o recompensa parca pentru spectatori - "piratul" Depp a purtat o ie.

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry - adica Vampirii de la Hollywood - si-au facut aparitia pe scena in lumina unui foc impresionant de artificii. Apoi, au dat startul celui mai mare concert rock'n roll in stil american.

Au cantat piese compuse de ei, dar si reinterpretari ale unor melodii legendare, ce au apartinut unor artisti celebri precum The Doors, Aerosmith si Pink Floyd.

Semn ca i-a placut Romania, nonconformistul Jonny Depp a purtat, in timpul concertului, o ie, pe sub vesta de rocker, iar publicul l-a apreciat.

Spectator: "Concertul a fost... nu stiu, au cantat asa cu multa patima. A fost si ziua lui si cred ca s-a simtit bine in Romania, mai ales ca purta o ie de-a noastra. Super frumos."

Fanii l-au sarbatorit in avans pe Johnny Depp pentru ca pe 9 iunie implineste 53 de ani. La finalul concertului, colegii din trupa i-au adus pe scena si un tort, iar multimea i-a cantat "La multi ani".

Spectatoare: "Nu-l vezi oricand pe Jonny Depp si cred ca merita sa stai oricate ore sa-l vezi dintr-un unghi bun si sa te vada cand ii faci cu mana. E la fel de frumos ca si la televizor. Asta m-a convins."

Spectatoare: "A fost greseala mea ca am venit cu botine si a trebuit sa le schimbam una alteia, pentru ca nu puteam sa stam pe ele."

Trupa The Hollywood Vampires a fost infiintata de Alice Cooper in 2015, impreuna cu Johnny Depp si Joe Perry, cunoscutul chitarist al formatiei Aerosmith, ca un omagiu adus legendelor rock-plecate dintre noi. Formatia a lansat un prim album anul trecut si, dupa un concert cu un succes rasunator la Festivalul Rock din Brazilia , a decis sa porneasca in turneu. Artistii au ales doar cinci tari in care sa concerteze iar una dintre ele a fost Romania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO