Ciprian Marica, prima reacție după incidentul de la hotel: „Am greșit. Îmi pare rău”

Ultima actualizare: 10-05-2020 19:57
Ciprian Marica
Facebook.com

După ce a fost prins la hotel cu o femeie căsătorită, Ciprian Marica a transmis un mesaj pe contul său de Facebook în care recunoaște că a greșit.

Reacția sa vine la câteva zile după ce imaginile filmate în august 2019 au apărut pe internet. El și femeia cu care se afla la hotel au fost prinși chiar de către soțul acesteia.

Marica are o relație cu o tânără, cu care are doi băieți.

Mesajul integral publicat de Ciprian Marica:

„Orice faptă bună trece foarte uşor neobservată. Orice greşeală ajunge foarte uşor pe prima pagină.

Dar dacă ştiam că e nevoie de 4h şi nu de ani de muncă, sacrificii şi rezultate pentru a fi cine aţi făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca şi performanţă în schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu poziţia mea oficială, prilej cu care sper că familia şi apropiaţii mei să nu mai fie hartuiţi după declaraţii sau ştiri fabricate pe surse.

Dacă ştiam că astfel de subiecte intra la categoria “interes naţional”, aş fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa naţională, fiecare gol, fiecare proiect susţinut de Fundaţia Ciprian Marica, fiecare investiţie cu bani munciţi să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moştenire. Nimic altceva. A tuturor acţiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură fapta, indiferent dacă e bună sau rea!

Mi-am trăit cariera între aplauze şi înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceţi şi victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greşit, dar care au suferit deja destul de pe urma greşelii altora?

Da. Am greşit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăieşte fără să ştie într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greşeală. Să nu vă aşteptaţi la alte reacţii din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulţumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grijă pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem nişte tineri talentaţi.

Aveţi grijă de voi! Mi-aş fi dorit să vă urez să fiţi mai buni! Dar asta e! Să fiţi sănătoşi!”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO