Chandi, cainele dansator, face furori la Britain’s Got Talent! E in finala

02-06-2010 00:00

Are 12 ani, iar stapana lui poate fi mandra de el. Chandi s-a dovedit a fi un partener de dans ideal pentru Tina Humphrey. Aparitia lor a uimit juriul si a strans cele mai multe voturi din partea publicului ajungand astfel in finala concursului.

 „Foarte frumosi pasi si balans extraordinar! Chandi este varianta canina a lui Wayne Rooney! Dupa o asemenea interpretare, Chandi are sanse mari de a castiga competitia”, a declarat Piers Morgan, unul dintre membrii juriului concursului Britain's Got Talent.

A fost pentru prima data cand Simon Cowell, care este un mare iubitor de caini, a vazut dansul celor doi, dupa auditiile de la preselectie. A fost atat de impresionat, incat a tinut sa spuna: „Tina este adorabila! Iti arata cat de important este sa iubesti un caine, iar cainele iti va intoarce dragostea”.

Alaturi de Tina Humphrey si Chandi, in finala concursului care va avea loc la sfarstiul lunii iunie, s-au mai calificat, dupa cea de-a doua semifinala, si Connected, o trupa formata din cinci adolescenti care au cantat „No Boundaries”, single-ul lansat de castigatorul competitiei de anul trecut, Kris Allen.

Astfel, ei se adauga pe lista finalistilor pe care se mai afla trupa de gimnastica Spebound si dansatorul amator Tobias Mead.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO