Cele mai bune secrete de patiserie, dezvaluite de juratii Bake Off Romania. Show-ul incepe luni la ProTV
Speram ca v-ati facut deja provizii serioase de zahar, faina, ciocolata si vanilie. Luni incepe la Pro TV ''Bake Off Romania'', cea mai dulce dintre competitiile culinare.
Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, trei jurati pasionati sunt gata sa descopere cel mai bun cofetar amator din Romania. Gazda emisiunii va fi Nicolle Stănese.
Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, juratii BAKE OFF Romania promit sa fie atenti la fiecare detaliu. Si nu vor ezita sa taxeze greselile.
Tudor Constantinescu, jurat Bake Off Romania: "O frisca pe cat de buna si apetisanta poate fi batuta de 2-3 ori mai mult se transforma in unt si nu mai simti gustul cremos, pufos si lejer.”
Simona Pope, jurat Bake Off Romania: "Un produs e foarte important sa aiba o identitate, o culoare, volum, sa-ti doresti sa-l gusti. Imi doresc sa vad la concurenti ca stiu ceea ce fac, nu fac mecanic.”
Alex Stan, jurat Bake Off Romania: "Cand facem o prajitura trebuie sa fim atenti de la inceput pana la final. De la blat pana la ultima bucatica de ciocolata pe care o punem deasupra. Nu suport greselile din neatentie."
Cei trei jurati ne-au aratat ce apreciaza ei la o prajitura. Alex mizeaza pe ingeniozitate.
Alex Stan, jurat Bake Off Romania: "Avem aici un nou concept de tarta. Avem un aluat de tarta crocant, o crema de ciocolata alba dupa care si un mousse."
Simona, pe imaginatie: “Ce-mi place mult la acest cartof e ca vedem ca cine l-a facut si-a folosit imaginea, chiar arata ca un cartof incoltit, am folosit migdale."
Tudor mizeaza pe contraste: "Cel mai important aspect care creeaza personalitatea acestui tort sunt smochinele caramelizate si stropite cu cognac, iar pentru un pic de diferenta de textura am pus o compozitie de praline, crocant.”
Cat de inventivi si de priceputi sunt concurentii de la Bake Off Romania vedeti luni, de la ora 20.30, la PRO TV.
Sursa: Pro TV
Etichete: patiserie, emisiune, secrete, jurati, Bake Off,
Dată publicare:
28-02-2016 20:12