Catrinel Menghia, Catalin Morosanu si Iulia Albu sunt boboci la facultate. Ce studiaza

14-10-2012 19:10


Ce au in comun Catrinel Menghia, Catalin Morosanu si Iulia Albu? La prima vedere nimic, doar ca din aceasta toamna sunt cu totii boboci la facultate.

Ei sunt dovada clara ca o cariera stabila, prosperitatea financiara sau varsta, nu sunt argumente valide atunci cand ai o pasiune.

Catrinel va face, pe langa prezentari de moda, cursuri on-line despre Platon, iar Iulia Albu va invata design vestimentar. Cat despre Morosanu, el va afla cat mai multe despre omul de Neanderthal, la facultatea de istorie.

Iulia Albu e licentiata in drept, desi, este o aparitie soc; ochelari cu lentila verticala ovala, contur de buze stil anii '30, bluza din plasa, pantofi unicat. Usor incomozi, pentru cele sase ore de seminar pe zi.

Iulia Albu: "Sunt boboc din nou. Era un pas firesc sa urmez cursurile Facultatii de Moda".

Iulia isi va deschide si propriul cabinet de avocatura. Va fi totusi o lupta sa-si imparta timpul intre pledoarii in instanta si proiecte de rochii.

Desi nu pare genul studios, "Moartea din Carpati" s-a apucat de a doua facultate. Face Istoria, la Iasi. A ajuns pe un loc fara taxa, printre colegi dispusi sa-i cedeze orice curs in original. Numai sa nu nimereasca vreodata pe traiectoria pumnului.

Catalin Morosanu: "Sunt mai mici ca mine, eu am 28 de ani, ei au toti 19. Ma simt ca si cum ar fi niste copii micuti, dar nu-i o problema".

Si modelul Catrinel Menghia, studenta la filosofie, in Iasi, trebuie sa jongleze cu timpul. Locuieste in Italia, asa ca e la fara frecventa si va primi cursurile pe internet.

Vedetele noastre trebuie sa fie preocupate si de partea economica si sa se finanteze in continuare cu succes din activitatile extra universitare. Daca ar pierde locul sau bugetat de la Arte, Iulia Albu ar avea de platit o taxa de pana la 5.000 de lei pe an. Catalin Morosanu, la Istorie, 2.000 de lei. Iar Catrinel Menghia are si acum de achitat, la Filosofie, taxa anuala de 2.000 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO