Cadoul primit de Marius Moga de la "elevele" lui. Ce surpriza pregateste in semifinala de la Vocea Romaniei

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Mos Craciun i-a facut o surpriza frumoasa lui Marius Moga. Antrenorul de la Vocea Romaniei a lipsit putin din studio, iar cand s-a intors, l-a gasit impodobit de sarbatoare.

Ajutoarele mosului au fost Anda si Brigitta, cele doua semifinaliste de la Vocea Romaniei. Ajutate de concurenti din sezonul trecut, fetele s-au ocupat de felicitari, decor si colinde.

Cand antrenorul nu-i acasa, elevii fac legea la studioul lui Marius Moga. Au cumparat brad, globuri si luminite si au venit in lipsa lui, ca sa aranjeze totul. Aveau la dispozitie doar o ora, dar au fost harnici si s-au incadrat.

Apoi s-au ascuns ca niste spiridusi nazdravani si l-au asteptat. Asa a inceput o seara lunga, in care actuali si fosti concurenti s-au bucurat de repetitia in atmosfera de Craciun.

Brigitta Balogh este tanara care a reusit sa impresioneze atat prin voce cat si prin atitudine. Nu este straina de marile scene ale lumii. A fost vocea trupei Sistem si are o colaborare cu Snoop Dog. In emisiunea trecuta, Marius Moga a decis ca vrea sa mearga mai departe alaturi de ea.

Anda Dimitriu a resit sa cucereasca publicul in editia anterioara, fiind cea mai votata concurenta. Ultimii ani nu au fost tocmai usori pentru ea. Mult timp, nu a putut sa cante din cauza unei probleme de sanatate. Insa, a luptat sa o invinga si a reusit sa ajunga la Vocea Romaniei.

Marius Moga va canta vineri, alaturi de Anda si Brigitta. Va fi un moment special, in care se vor regasi mai multe piese compuse de antrenor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO