Borcea a ajuns la Miami, la iubita.Inelul de pe degetul ei o fi de logodna?

Ultima actualizare: 01-03-2012 20:59

Viata merge mai departe pentru Cristi Borcea in tara tuturor posibilitatilor. Tocmai l-a intampinat acolo, pe aeroportul din Miami, tanara sa iubita care visa la aceasta zi de 8 ani de cand si-au inceput relatia.

Cine este viitoarea doamna Borcea? Povestea modelului Alina Vidican

Borcea se insoara la vara cu iubita! Nas o sa fie Becali

Cristi si Mihaela Borcea divorteaza

Purtand un inel pe care nu s-a chinuit sa il ascunda, ba dimpotriva, Alina Vidican s-a declarat incantata ca actionarul de la Dinamo va uita o vreme de fotbal.

Alina Vidican, tanara de 26 de ani, parea cel mai fericit om din lume: "Sunt fericita, il iubesc, am asteptat 8 ani", a declarat ea.

Cristi Borcea l-a lasat in pozitia de presedinte executiv al clubului Dinamo pe Dragos Savulescu. Insa a tinut sa precizeze ca acesta are doar o delegatie din partea lui.

Despre planuri, Borcea si iubita nu vorbesc. Cel putin deocamdata. Alina insa a lasat sa se vada la mana un inel ce pare a fi de logodna, chiar daca partenerul ei spunea, zilele trecute, ca aceasta nu a avut inca loc.

Amandoi au admis ca au avut o relatie ascunsa timp de 8 ani, pana cand el a decis sa rupa casnicia de Mihaela, cea alaturi de care are trei copii.

A pus punct si o ia de la capat in apartamentul luxos pe care l-au cumparat in 2008, la Miami, cu 600.000 de dolari. Locuinta spatioasa este situata intr-o zona exclusivista a Floridei, chiar pe plaja.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO