Bomba de presa cu 10 zile inainte de nunta. Kate e insarcinata cu William?

Ultima actualizare: 21-10-2012 15:37
Kate Middleton

Tabloidele britanice sustin ca viitoarea printesa ar fi gravida, iar Will si Kate vor anunta oficial sarcina dupa luna de miere evitand astfel scandalul unui urmas nelegitimat de casatorie la tronul Marii Britanii.

10 lucruri nu-i vor placea. Ce nu mai are voie Kate Middleton dupa nunta

"Absurd" si "Cu siguranta fals", a ripostat parca prea repede Palatul Buckingham. Zvonurile au prins putere dupa ce regina Elisabeta a ordonat recent schimbarea legilor de succesiune la tron.

In timp ce Casa Regala isi bate capul cu scandalul sarcinii, serviciile de securitate scotocesc non-stop centrul Londrei. Vor sa se asigure ca pe 29 aprilie nu vor exista atentate sau proteste care sa strice bucuria evenimentului.

Nunta regala - ATUNCI si ACUM. Galerie foto

O noua intrebare la Palat: cand vor avea mostenitori Kate si Will

Fiecare stalp de iluminat, fiecare telefon public, semafor, cos de gunoi ori conducta de canalizare pot ascunde dispozitive explozive sau alte obiecte suspecte. Ca urmare, politistii insotiti de caini special dresati scotocesc centimetru cu centimetru. Cand ajung la capatul traseului, revin o data si inca o data. Si asa vor face inca 10 zile de acum incolo. Unitatea Aeriana a politiei londoneze are un rol vital in securizarea zonelor vulnerabile.

Nunta va aduna laolalta in jur de 2.000 de capete incoronate, sefi de stat, politicieni si artisti. Tocmai aceasta densitate de personalitati pe metru patrat nu lasa sa doarma serviciile de securitate. Cu atat mai mult cu cat nunta presupune o parada pe un traseu anuntat cu luni bune inainte, iar oficialii britanici se asteapta ca milioane de curiosi sa se inghesuie pe marginea drumului, dornici sa-i zareasca pe miri, macar pentru o clipa.

Pe 29 aprilie, veti putea urmari in direct cea mai mediatizata nunta din istorie, intr-o editie speciala a Stirilor ProTV si pe www.stirileprotv.ro.

Nunta printului William si a lui Kate Middleton, live pe internet

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO