"Bohemian Rhapsody", așteptatul film despre viața lui Freddie Mercury, a avut premiera la New York


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018 07:53
Categorie: Stiri Mondene

Mult-aşteptatul film despre viaţa legendarului solist al formaţiei Queen, Freddie Mercury, a avut premieră la New York.

Rolul principal din "Bohemian Rhapsody" i-a fost încredinţat lui Rami Malek, un actor de origine egipteană, care se achită mai mult decât onorabil de dificila partitură.

Filmul rulează începând de mâine şi pe ecranele de la noi.

Alături de actorii din distribuţie, la premiera de la New York au venit şi doi dintre membrii legendarei formaţii - Brian May şi Roger Taylor, care sunt şi producători ai filmului. Primele recenzii sunt unanime - Rami Malek, un actor de origine egipteană, de 37 de ani, este "electrizant" în rolul legendarului solist, partitură care, spun cunoscătorii, i-ar putea aduce o nominalizare la Oscar.

Trebuie să înţelegi cine era, de fapt, acest om, care a imigrat în Londra abia la vârsta de 18 ani. Dacă nu ar fi mers la un internat britanic, probabil că ar fi avut un accent foarte puternic. Însă a reuşit să devină acel superstar care a depăşit toate obstacolele pe care vi le puteţi imagina. Familia mea este din Egipt, sunt american de primă generaţie şi cred că această experienţă m-a apropiat de el", spune Rami Malek, actorul care l-a interpretat pe Freddie Mercury.

Pentru acest rol, Malek a luat lecţii de canto, chitară şi pian, dar şi de mişcare scenică. Rezultatul este o transformare fizică uimitoare.

"O vedetă de cinema trebuie să te convingă în totalitate, iar Rami reuşeşte acest lucru, din primul minut. Este credibil în rolul lui Freddie", susține Brian May, membru al formației Queen.

Scenariul urmăreşte ascensiunea fulminată a trupei, care a captivat încă de la debut, prin stilul muzical revoluţionar. Dar şi capcanele succesului şi episoade mai puţin cunoscute din tumultuoasa viaţa personală a lui Freddie Mercury. În plus, aflam povestea unora dintre marile hituri ale formaţiei Queen.

Momentul culminant este, fără îndoială, reunirea trupei pentru memorabila apariţie de la spectacolul caritabil Live Aid de pe Wembley, din 1985. Un film captivant pentru toţi iubitorii muzicii, "Bohemian Rhapsody" ajunge mâine şi în cinematografele de la noi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Mafiot faimos, devenit erou de film, ucis la 89 de ani, într-o închisoare din SUA
Mister Bean revine pe marile ecrane, într-o nouă comedie de-a dreptul savuroasă
Nicole Kidman a mărturisit că mariajul cu Tom Cruise a ferit-o de hărțuiri sexuale la Hollywood
VIDEO PROTVPLUS.RO