Bijuterii de covor rosu! Vezi aici ce au purtat vedetele de la Cannes!

15-05-2009 00:00


Starurile prezente la Cannes nu au timp sa se plictiseasca. Trebuie sa isi aleaga cu grija tinutele si accesoriile pe care le vor purta la diversele evenimente de 5 stele.

Daca e vorba de bijuterii, actrita Robin Wright Penn a fost imaginea unei colectii incitante de la Louis Vuitton. Ea a purtat diamante, cercei din aur alb si o bratara din colectia Les Ardents, cu preturi de neatins pentru muritorii de rand.

Aishwarya Rai din India, care a fost supranumita de multi "cea mai frumoasa femeie de pe planeta", a ales cercei cu perle si inele, ornate cu cristale Swarovski.

De altfel, pietrele Swarowski au inpodobit cele mai multe dintre gentutele purtate de vedete.

Casa de bijuterii Chopard, care furnizeaza creatiile pentru festival, a scos la inaintare vedetele colectiei, faimoasele accesorii ce vor fi purtate cu gratie de celebrele vedete. Nu se stie insa cat din aceasta publicitate se va traduce in vanzari efective, intr-o perioada cand chiar si cei cu dare de mana se uita la pretul de pe eticheta. Una dintre bijuteriile colectiei isi va gasi cu certitudine un destinatar, la gala de premiere de la finalul festivalului.

Vezi o galerie cu cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu de la Cannes!

VIDEO PROTVPLUS.RO