La ”Happy Hour”, tatal lui Irinel Columbeanu a cantat in premiera la TV

15-05-2009 00:00


happy hour

Joi seara, 14 mai, Catalin Maruta i-a poftit pe Happylica pe Monica Columbeanu si socrul acesteia.

Aflat pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune, Ion Columbeanu a vorbit despre fiul sau, despre nora, despre viata, iubire, dar si ... muzica.

Asta pentru ca domnul Columbeanu senior a aratat ca este un mare iubitor de romante. Cu ceva emotii in suflet, Ion Columbeanu a acceptat sa cante in premiera o piesa compusa chiar de el, in tinerete, pe vremea cand s-a indragostit de cea care avea sa ii devina sotie.

De fapt, intregul moment a fost dedicat memoriei mamei lui Irinel Columbeanu, care s-a stins anul trecut.

La ”Happy Hour”, Ion Columbeanu a povestit cum si-a cunoscut sotia si cum, vrajit de farmecul acesteia, i-a compus pe la sfarsitul anilor ’40 piesa pe care a interpretat-o la ”Happy Hour”.

Tatal lui Irinel a marturisit ca intre el si sotia sa a fost dragoste la prima vedere: s-au intalnit intamplator pe strada si pentru ca s-au placut atat de mult au revenit inca de a doua zi in acelasi loc, la aceeasi ora, pentru aproape doi ani.

Romanta dedicata doamnei Columbeanu a iesit din nou din cufarul cu amintiri acum un an, cand Ion Columbeanu si-a surprins placut sotia cu un CD pe care inregistrase aceasta piesa.

In plus, Maruta a mai aflat cat de atasat este Ion Columbeanu de Monica, ce mult se bucura ca are o nepotica, dar si ca, desi este tata de miliardar si are doua masini personale, Columbeanu senior merge cu tramvaiul.

Asta pentru ca doreste sa respecte un principiu antic conform caruia aerul si miscarea prelungesc viata omului.

Ion Columbeanu si nora sa, Monica, au acceptat invitatia de a ramane si la ”Happy AfterHour”, pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro.

Tatal lui Irinel a vorbit, printre altele, si despre Anna Lesko, despre care a spus ca era ”un om inchipuit”, o femeie pe care nu a placut-o din prima clipa si care nu stie sa cante live.

Sursa: Happy Hour

VIDEO PROTVPLUS.RO