Bianca Drăguşanu, anunţ neaşteptat despre a treia casătorie. “Va fi ceea ce trebuie”

06-06-2020 09:19


Bianca Dragusanu

După două căsnicii, Bianca Drăguşanu nu exclude să urmeze şi o a treia – şi dă asigurări că nu va ţine nimic secret.

Bianca Drăgușanu a fost invitată vineri la "Vorbește Lumea" și a făcut dezvăluiri despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, când a fost nevoită să stea în izolare, dar şi despre planurile ei de viitor.

“În viaţa mea se petrec lucruri atât de frumoase”, le-a mărturisit ea Adelei Popescu şi lui Cove. “Tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un scop”.

Bianca Drăguşanu nu a exclus deloc idea unei a treia casătorii, după despărţirile de Victor Slav şi Alex Bodi. “A treia o să fie cu noroc”, spune ea. “’”Îmi place să fiu îndrăgostită. Când iubesc sunt foarte pasională, foarte haotică, sunt o copilă. Am 25 de ani în sufletul meu”.

Întrebată de Adela Popescu cum va fi “alesul”, Bianca a răspuns “Detaliile fac diferenţa. Cu siguranţă, când voi fi pusă în faţa faptului împlinit, va şti toată lumea”.

“Odată ce te arzi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt. Eu am câteva învăţături, câteva chestii, greşeli pe care nu o să le mai repet. Cu siguranţă omul care îmi va fi alături va fi ceea ce trebuie pentru mine”, a conchis Bianca Drăguşanu.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO