Bianca Adam (Tequila) a fost bătută pe stradă cu o rangă „Nimeni nu a vrut să mă ajute”

Ultima actualizare: 05-06-2020 18:55

Clipe de teroare pentru o cunoscută vloggeriță din România. Bianca Adam a mărturisit pe contul ei de Youtube cum a fost atacată și bătută de un dezvoltator imobiliar.

Tequila a povestit că bărbatul trecut de 40 de ani era furios și susținea că i-ar fi spart o bucată de marmură cu mașina pe care o parcase lângă un bloc al său, aproape de domiciliul ei.

Agresorul a luat foc în momentul în care vloggerița i-a arătat că filmează cu telefonul mobil felul în care îi vorbește.

Bianca Adam: „Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi. Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor”.

Scena s-a petrecut, spune tânăra, pe 26 mai în Chiajna, județul Ilfov.

Bianca Adam: „Era o placă de marmură de la rampa de intrare în sala. Am zis ok, dacă dumneavoastră credeți că eu am rupt, să vedem pe camerele din zonă.”

Tânăra susține, pe internet, că ar fi trecut prin momente dramatice.

Bianca spune că a fost chemată la mașină, iar apoi a fost agresată și bătută, fiind lăsată, printre altele, fără telefon. Ea a fost însoțită de un prieten, care s-a ales cu fruntea spartă după ce bărbatul a aruncat cu telefonul ei în el. Deși în zonă se aflau mai multe persoane și chiar le-a cerut ajutorul, Bianca spune că nimeni nu a intervenit.

„Eram îmbrăcată sport, cu un hanorac negru, aveam mască și pantaloni cu tur. Nimeni nu a vrut să mă ajute. Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am mers 30 de minute și nimeni nu mă ajuta”, a spus Bianca.

Bianca Adam: „M-am întors la locul incidentului iar una din femeile.... angajate sau soția lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului, o construcție între blocuri unde discuți cu ei. Femeile acestea ne-au tras între containerul ăla și bloc. După minute bune după sprayul în ochi , acest robocop, mă trezesc cu el că iese cu un fier de trei metri de construcții, de se pune la baza blocului, și mi-l înfige în picior. L-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere”.

 

Într-un final, tânăra povestește că ar fi fost ajutată de doi bărbați care au condus-o acasă și au chemat poliția.

 

Bianca Adam: „Fără bun simt, el a luat salvarea luată de noi, că i se făcuse răuț de la spray. Eu cu o vânătaie de 17 cm și Brandi cu o rană la cap, el a luat salvarea noastră. Momentul când m-am văzut cu agresorul la poliție a fost încă o traumă, pentru că el și prietenii lui mă amenințau de față cu poliția, toate lucrurile astea m-au lăsat rece.”

 

Știrile PROTV au încercat să-l contacteze pe presupusul agresor, însă până acum el nu a oferit un punct de vedere.

 

Pe de altă parte, cazul a fost preluat de procurorii din Buftea care au deschis un dosar penal pentru distrugere și loviri și alte violente.

În certificatul medico-legal este trecut faptul că a avut leziuni la mână și o vânătaie de 17 centimetri pe coapsă, după ce a fost lovită cu o rangă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO