B'estfest Summer Camp 2013. 20.000 de persoane au asistat la concertul trupei Texas

Ultima actualizare: 09-07-2013 06:52

Spectacol total la BestFest. Maratonul de 3 zile si 3 nopti de muzica buna a debutat vineri in forta, cu nume celebre, precum Texas, Vama si Vita de Vie. MTV si PRO FM sunt parteneri ai evenimentului.

Si, pe tot parcursul festivalului, VJ Oana Tache, si DJ Bogdan Nicolai, vor transmite live de acolo, pe MTV Romania.
Poate cea mai asteptata reprezentatie de azi-noapte a fost cea a trupei scotiene Texas, care a concertat in premiera in Romania.

Sharleen Spiteri, solista trupei "Texas": "Sunt foarte bine si ma bucur ca am venit aici. Dar abia astept sa ma intorc daca v-a placut spectacolul din aceasta seara si poate vom avea mai multe concerte aici."

Publicul - fascinat de showul energic - a devenit, dupa doar cateva acorduri, un instrument in plus, in slujba trupei.

Muzica a fost pentru toate gusturile: de la hip-hop si soul pana la rock sau jazz. Cei 20.000 de fani au savurat fiecare minut de spectacol live.

Tabara bunei dispozitii se intinde pe 30 de hectare, iar cei care vor sa-i vada pe unii dintre cei mai tari artisti ai momentului sunt asteptati langa Bucuresti, in comuna Tunari, la Bestfest Park.

A doua zi a festivalului, 6 iulie, il va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principala, iar Biohazard si Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de East Roots si Subcarpati, pe Ciuc Premium Stage, si de White Walls si Piranha, pe scena Coca-Cola.

Vodafone Dance Arena va gazdui cele mai fierbinti nume ale scenei drum and bass, dubstep si electro - Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath Ward, Electrocord si Amon -, iar pe Jägermeister Rock Arena vor concerta trupele Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathelast si Roadkill Soda.

Ultima zi la B'estfest are in program nume precum Chase&Status si Enter Shikari, pe scena Ciuc-Premium, alaturi de Electric Fence si Shadowbox & Chimie, Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity si Hentai Corporation. Distractia din Vodafone Dance Arena va fi asigurata de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer si Basswise (Diamondz & Alex Dark), iar in Jägermeister Rock Arena concertele acustice vor fi sustinute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion si Perfect Zero to Infinity, in timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord.

Groove On Stage Octogonal Stage include numerosi DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro si hip-hop, precum Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, Fane, Jo.E, Kosta, Martianarts, Miss I, Pseudub, Redulian, Rastahfairy, Rotopercutor, Tzuc si Ufe.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO