Arnold Schwarzenegger in primul sau rol dramatic. Prestatia sa in filmul "Maggie" a fost laudata de critici


Ultimul update: Luni 27 Aprilie 2015 07:03
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2015 07:47
Categorie: Stiri Mondene
Arnold Schwarzenegger

Dupa ce si-a aratat ani in sir muschii in filme, Arnold Schwarzenegger isi arata acum emotiile si un talent actoricesc nebanuit. Actorul joaca pentru prima oara un rol dramatic, iar criticii spun ca i-a iesit de minune.

Este vorba despre o drama horror, cu buget mic, care a avut premiera la festivalul de film Tribecca, patronat de Robert de Niro. In "Maggie", Arnold Schwarzenegger joaca rolul unui tata care are in fata o alegere sfasietoare intre viata fiicei lui, pe cale sa devina un pericol pentru toata lumea, si vietile celor din comunitatea in care traieste.

Arnold Schwarzenegger: "E un rol mult mai dramatic. A fost un rol interesant de jucat."

In film, fiica personajului interpretat de Arnold este infectata de un virus care transforma oamenii in zombie. Pelicula urmareste insa drama interioara a fetei si a tatalui ei.

Lui Arnold - el insusi parinte a cinci copii - nu i-a fost greu sa intre in pielea personajului. A jucat surprinzator de bine, mai ales ca lucra cu un regizor aflat la primul sau film.

Joely Richardson, actrita: "Cred ca oamenii vor fi surprinsi de jocul lui Arnold Schwarzenegger in ''Maggie''. S-a adaptat uimitor de bine si ne-a condus pe toti."

Nu e prima data cand Arnold dovedeste ca este mult mai mult decat un munte de muschi. A fost guvernator al Californiei timp de mai bine de 7 ani si, la un moment dat, a cochetat chiar cu ideea unei candidaturi la Casa Alba. Politica nu-l mai intereseaza insa.

Arnold Schwarzenegger: "Nu, nu. Mi-e foarte clar. Vreau sa mai fac filme."

Cei care vor sa-l revada insa pe Arnold in postura care l-a consacrat vor avea ocazia in iulie, cand are loc premiera unui nou film din seria ''Terminator''.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO