Robert Downey Jr. s-a ridicat si a plecat in timpul unui interviu. Intrebarile care l-au enervat la culme


Ultimul update: Duminica 26 Aprilie 2015 07:09
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2015 12:58
Categorie: Stiri Mondene
Robert Downey

Propriul trecut turbulent nu e un tabu pentru actorul Robert Downey jr, insa nu e dispus sa intre in detalii. Cel putin, nu cu oricine.

Incoltit cu intrebari despre ispravile nu tocmai onorabile din tinerete - cand a fost arestat de mai multe ori pentru scandaluri si posesie de droguri - Robert Downey Jr s-a ridicat pur si simplu si a plecat din mijlocul interviului, lasandu-si interlocutorul cu buza umflata.

Cu toate ca reporterul a facut publica scena, convins ca il va compromite pe actor, reactiile sunt mai degraba favorabile starului din Iron Man.

Urma sa fie unul dintre scurtele interviuri acordate de superstaruri pe banda rulanta, in campaniile de promovare ale unor filme noi. In cazul de fata era vorba de "Ultron", noul episod al seriei Razbunatorii. Doar ca jurnalistul de la Channel 4 se abate de la..ordinea de zi si dezgroapa o declaratie facuta de Robert Downey Jr in 2009, pentru The New York Times.

"Spuneai atunci, citez: "Nu poti sa treci de la camera de hotel de 2.000 de dolari pe noapte la celula de inchisoare, sa intelegi cu adevarat experienta asta si sa iesi din ea..liberal. As vrea sa stiu daca iti amintesti declaratia asta?", a spus jurnalistul, Krishnan Guru Murthy.

"Chestia e ca lucruri spuse chiar de tine in interviuri din urma cu 5--7 ani aveau cu siguranta sens pentru tine ATUNCI. Adevarul e ca nici n-as putea defini notiunea de liberal.. Cred ca asta raspunde oarecum intrebarii tale", a raspuns actorul.

Cu toate ca actorul da semne de disconfort, reporterul insista.

"Declaratia era totusi destul de clara: insemna ca nu esti chiar un liberal, nu?", spune acesta.

"Hmm.. Noi promovam un film aici ori ce? Uite care e treaba, cu siguranta n-am sa retrag nimic din ce am spus vreodata, dar nici nu m-as descrie drept republican, liberal ori democrat. Aia a fost parerea mea in momentul respectiv", a raspuns Downey Jr.

Jurnalistul forteaza nota, incurajat poate de declaratia curajoasa, e drept insa ca vaga, facuta recent de Downey Jr.

"Am luptat, am dat gres, am avut succes, am mers la prea multe petreceri......m-am cait, am implorat pentru o a doua sansa si mi-am croit drum pana in varf", a spus actorul, pe 12 aprilie.

"Ai cam sarit calul, ai face mai bine sa treci la urmatoarea intrebare!", i-a spus Downey Jr jurnalistului.

"Ai mai vorbit in interviuri despre relatia cu tatal tau si ce rol a avut ea in partea intunecata a trecutului tau: problemele cu drogurile, cu alcoolul. Te-as intreba daca ai lasat definitiv in urma asta?", a fost urmatoarea intrebare.

"Imi pare rau, chiar nu vreau.... Ce facem noi aici? In regula, ne oprim aici..", a spus actorul si a plecat.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO