Armin van Buuren, cu steagul României, la o emisiune, în Olanda: ”Am trăit emoții incredibile acolo”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2017 19:46
Categorie: Stiri Mondene

Chiar dacă a trecut mai bine de o luna de la Festivalul UNTOLD, artiştii care au făcut publicul să vibreze continuă să povestească lumii întregii cât de grozav s-au simţit în România.

Invitat la o emisiune în Olanda, celebrul Armin van Buuren, atât de îndrăgit de fanii de aici, a vorbit despre emoţiile trăite la Cluj şi a declarat că experienţa a fost unică. Mai mult decât atât, o tânără care îl adoră a avut surpriza vieţii când Armin i-a făcut o urare video, de ziua ei.

"Salut, Alina! Aici, Armin van Buurren. Vreau să îţi urez la mulţi ani pentru cei 32 de ani pe care îi împlineşti azi. Sper din suflet că o să sărbătoreşti aşa cum se cuvine azi şi abia aştept să mă întorc în ţara ta, România. Multă dragoste şi ne vedem curând!”, este urarea celebrului DJ.

Alina este chiar din Cluj şi a plecat de ziua ei în Italia. Acolo şi-a primit cadoul.

Alina Dragoş: ''A fost cea mai frumoasă surpriză din toată viaţa mea de până acum. Pentru că sunt cea mai mare fană a artistului din România sau chiar din toată lumea. Nu pot să îţi descriu... lacrimi şi tot tacamul, ca în filme. Cu siguranță, la anul, la UNTOLD, voi fi din nou abonată în faţa scenei."

La fel ca Alina, peste 330.000 de oameni s-au bucurat la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Europa - UNTOLD. La rândul lor, şi artiştii care au urcat pe cele 10 scene încă povestesc despre energia şi emoţiile trăite în România.

Moderator: Ultima dată cand ai fost în România am auzit că ti-a palcut foarte mult. Hai sa aruncăm o privire...

Cu steagul României pe spate, Armin van Buuren a participat la o emisiune în ţara să natală, Olanda, unde a explicat relaţia sa cu fanii români. Este de notorietate faptul că artistul părăseşte cu greu scena festivalului de la Cluj.

Moderator: Ai fost paltit să cânţi pentru două ore şi jumătate şi ai stat pe scenă cinci ore.
Armin: Emoţionant! Când vezi 62.000 de oameni cu tricori imprimate cu faţa ta şi mesaje pentru ţine, nu am cum să îţi explic ce poţi să simţi. Nişte emoţii şi trăiri incredibile şi acestea sunt cu adevărat importante. Te fac să rămâi pe scenă ca DJ şi dacă poţi să mixezi 5 ore şi să îi faci fericiţi, ei se simt norocoşi. Ca să îţi imaginezi, era ora 9 şi jumătate dimineaţă şi în arenă erau peste 62.000 de oameni. 
Am observant în timpul concertului 3 fete care satateau aproape de scenă. Una dintre ele a plâns efectiv la toate piesele mele. 

Artistul olandez are o influenţă puternică şi asupra tinerilor DJ inspiraţi de munca lui. Armin van Buuren le întinde o mâna de ajutor şi îi ajută să se lanseze pe piaţă internaţională.

Un alt nume care aşteaptă cu nerăbdare să vină la noi este DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. În acest an, după ce a plecat din România, a lansat o piesă nouă, al cărei videoclip este construit aproape în întregime din momentele de la UNTOLD.

Fanii UNTOLD se pot deja preinregistra pe site-ul official pentru ediţia din 2018 a festivalului.

VIDEO PROTVPLUS.RO