Anuntul facut de Iulia Vantur despre Salman Khan. "Stii cum sunt sicanele astea intre fete si baieti"

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58

Iulia Vantur surprinde din nou: a lansat o piesa cu Salman Khan, pe care cei doi au inregistrat-o intr-un apartament din India. Melodia va fi pe coloana sonora a celui mai recent film al lui Salman Khan.

Una dintre pasiunile Iuliei Vantur este sa cante, dupa cum ea insasi recunoaste. Ultima melodie pe care a inregistrat-o, a pornit dintr-o simpla joaca... "Am inregistrat-o asa de distractie, de fun, de placere, ca sa invat, sa invat limba, sa cant ceva diferit, pentru ca de-a lungul timpului am mai luat si cateva lectii de canto si chiar nu m-am asteptat sa fie lansata pe undeva. Am crezut ca va ramane in cutiuta mea de exercitii."

Cantecul este in dialectul haryani si difera de limba hindi. Asa ca a fost o adevarata provocare pentru Iulia sa invete versurile. "M-am distrat si toti am ras pentru ca anumite cuvinte la inceput nu le spui asa cum trebuie. E o poveste, e, de fapt, un teasing intre un baiat si o fata, ea ii spune lui nu incerca sa ma impresionezi ca nu functioneaza, tot felul de... stii cum sunt sicanele astea intre fete si baieti."

In ceea ce priveste povestea dintre ea si Salman Khan, vedeta prefera sa pastreze discretia.

"Rep: - Voi cum va intelegeti, cum sunteti?
Iulia Vantur: Eu sunt bine, multumesc. De foarte multe ori au aparut tot felul de barfe, zvonuri si alte stiri inventate care n-au fost adevarate, dar sunt bine, multumesc.
"

Piesa, prima cantata impreuna de cei doi, va fi coloana sonora a celui mai recent film al lui Salman Khan - Sultan. Pentru Iulia, e a doua melodie pe care o canta, in limba hindi, si apoi o impartaseste lumii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO