Andra a filmat un nou videoclip, desi este insarcinata in luna a sasea. Dezvaluirile artistei despre cea de-a doua sarcina


Ultimul update: Sambata 25 Aprilie 2015 07:03
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2015 07:46
Categorie: Stiri Mondene

Insarcinata in luna a sasea, Andra nu poate sta departe de scena, asa ca s-a pus serios pe filmari. Impreuna cu Naguale, scoate un nou videoclip, despre care, spune ea, va crea dependenta.

Intr-un cadru exotic ce aminteste de atmosfera fierbinte de la RIO, Andra canta despre iubire, pe ritmuri braziliene. In acest videoclip insa nu doar ea este vedeta, ci si fetita sa, care, desi aflata inca in pantec, se pare ca n-a stat locului in timpul filmarilor.

Chiar daca mai are putin si naste, Andra se simte excelent si este in forma maxima. O dovedesc filmarile pentru nou sau videoclip, alaturi de Naguale. Refrenul piesei este cantat de artista in portugheza, insa asta nu i-a pus piedici. Poate canta despre iubire in orice limba...

Andra: "O melodie foarte frumoasa. Eu sunt invitatul si ma bucur pentru ca e o melodie frumoasa, vesela."

Naguale: "E facuta pentru piata internationala. Plecam in Brazilia sa filmam." Andra: "Eu nu, motivele le cunoastem."

Pentru ca este insarcinata, a fost cat pe ce ca Andra sa manance "decorul" delicios. Pe tot parcursul filmarii a tanjit dupa pepenele rosu. De altfel, fetita din pantec a dansat mereu impreuna cu mama ei.

Andra: "Inca de cand a auzit melodia la studio misca. E foarte activa. Ma simt bine. Am inceput partea mai grea a sarcini, dar ma descurc."
 

VIDEO PROTVPLUS.RO