Alexandra Dinu, apariție strălucitoare la debutul ca jurat „Românii au Talent”! Cum a arătat vedeta

06-02-2021 19:24


Alexandra Dinu

La 40 de ani, Alexandra Dinu a revenit în România și a făcut-o într-un stil de vedetă adevărată: a intrat în juriul emisiunii „Românii au Talent”!

În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! Astfel, următoarea ediție a emisiunii „Românii au Talent” se va difuza luni, 8 februarie.

Prima ediție a celui de-al 11-lea sezon al celui mai mare show din România, difuzat de PRO TV, a însemnat și debutul în juriul „Românii au Talent” al Alexandrei Dinu, iar apariția ei a fost una de-a dreptul spectaculoasă.

Frumoasa vedetă a fost superbă într-o ținută strălucitoare și sclipitoare, reușind să atragă toate privirile. Mai mult decât atât, Alexandra Dinu a primit și mii de aprecieri pe Instagram, acolo unde a postat fotografii cu ținuta aleasă în prima ei zi la „Românii au Talent”.

„Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”, a spus Alexandra Dinu, referitor la experiența ei ca jurat în cea mai imporatantă emisiune din țara noastră.
Fotografii cu Alexandra Dinu în postura de jurat „Românii au Talent” pot fi văzute AICI 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO