Afacerea care-i transformă pe oameni în membri ai Casei Regale britanice: „E bulversant”

28-02-2019 09:18


Prințul Harry și ducesa Meghan vor fi vedetele unei expoziții care este organizată de o artistă din Marea Britanie. Nu vorbim însă despre fiul și nora prințului Charles, ci despre sosiile lor.

Artista cu pricina s-a specializat în pictoriale cu sosii ale membrilor familiei regale. Și găsește suficienți amatori pe care îi transformă, în mod spectaculos, cu ajutorul machiajului și hainelor.

La finalul şedinţei de machiaj, bruneta din imagini va semăna destul de bine cu ducesa Meghan, soţia prinţului Harry. Câteva fotografii sunt sursa de inspiraţie. Procesul de transformare va culmina cu o şedinţă foto, când sosia va purta ţinute vestimentare cât mai apropiate de cele ale lui Meghan.

Pozele pot fi admirate şi comentate în cadrul unei expoziţii organizate la Leicester Square. Tot atunci, cei din public sunt invitaţi să devină - chiar ei - protagoniştii unor transformări uluitoare.

Alison Jackson, artistă:Transformarea este un proces bulversant pentru persoana în cauză, pentru că, deodată, arată ca o celebritate și oamenii ar putea să îi confunde, să se adune în jurul lor, să plângă sau să se poarte nebunește."

Lângă sosia lui Meghan trebuie să fie şi o dublură a lui Harry. În cazul de față este vorba despre Rhys Wittock. Nu are „sânge albastru". Povesteşte însă că la o nuntă acum aproximativ zece ani, invitaţii au început să-l complimenteze pentru asemănarea izbitoare cu nepotul reginei.

Rhys Wittock, model: „Am observat că cei de la o masă râdeau și mă priveau insistent. Mai târziu am aflat și motivul. Oamenii ziceau că semăn cu prințul Harry. De-atunci, chiar și prin parcurile de distracții, oamenii se opresc și spun: „Uite-l pe prințul Harry!"

De experienţe asemănătoare are parte Ruth Johnson - cea care a intrat în pielea lui Meghan.

Ruth Johnson, model: „Pe atunci când ea juca în serialul „Costume", iar eu ieșeam în oraș, aranjată și machiată, oamenii veneau să-mi spună: „Chiar semeni cu actrița!" Rachel din „Costume". Au fost destui care mi-au spus asta. Și au devenit și mai mulți când Meghan ținea prima pagină a ziarelor, pentru relația cu Harry. Atunci, sora mea mi-a zis: „Știi ceva? Chiar semeni cu ea!" O să trimit câteva fotografii la agențiile de modelling, să vedem ce se întâmplă."

Să nu credeţi că „meseria" de sosie este uşoară.

Ruth Johnson, model: Sunt foarte multe fete care cred că seamănă cu Meghan și care se promovează ca atare. Familiile le încurajează. Așa că da, e concurență mare. Încerc să țin pasul cu ținutele ei, cu coafurile."

Pentru şedinţa foto, cei doi au reconstituit tabloul de familie al ducilor de Sussex, după naşterea primului lor copil. Lucru cam ciudat - au comentat criticii. Până una alta, adevăraţii Harry şi Meghan mai au de aşteptat până în luna aprilie, când ar urma să vină pe lume bebeluşul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO