Actorii „Beverly Hills 90210” s-au reunit într-un nou serial. Premiera, miercuri în SUA

07-08-2019 07:49


La aproape 30 de ani de la premiera serialului „Beverly Hills 90210”, actorii principali se reunesc într-o nouă serie, care va fi lansată chiar miercuri, în Statele Unite.

Printre marii absenţi se numără Luke Perry, care a încetat din viaţă în primăvară, în urma unui accident vascular.

Mai sunt câteva ore până la premieră, în Statele Unite, a noului serial „Beverly Hills 90210”. Din distribuție fac parte aproape toți actorii principali din serialul original din 1990.

Din distribuție fac parte aproape toți actorii principali din serialul original din 1990. Pe lângă Jenny Garth și Tori Spelling, mai sunt prezenți și Brian Austin Green, Jason Priestley, Gabrielle Carteris și Ian Ziering. Nu vom vedea, însă, personajele cu care ne-am obişnuit, asta pentru actorii își joacă propriile roluri, inspirate din viața lor.

Jennie Garth: „Nu am vrut să facem doar un serial nou. Am vrut să creăm ceva provocator, care să-i facă pe oameni să gândească și să-și pună întrebări”.

Tori Spelling: „Am vrut să agităm lucrurile. E pentru prima oară când toată distribuția joacă o versiune a lor”.

Noul serial va fi lansat la aproape 30 de ani de la premiera originalului. Pentru actori, totul este ca o întoarcere în timp, la momentele de glorie ale tinereții.

Tori Spelling: „Cei mai mulți merg mai departe, devin adulți și la un moment dat spun "mi-aș dori să mă întorc înapoi în timp". Și nu poți face asta... Dar noi am avut ocazia să ne întoarcem și să fim iarăși împreună”.

Jennie Garth: „Avem multe amintiri plăcute din acei ani. Chiar multe amintiri minunate. Așa că, ori de câte ori mă uit la un episod din serialul inițial sau atunci când văd o poză... mă face fericită”.

Marele absent este Luke Perry, interpretul lui Dylan - care a murit din cauza unui accident vascular cerebral la începutul lui martie. Deși nu făcea parte din distribuția noului serial, foștii lui colegi îl păstrează încă în amintire.

Tori Spelling: „Cu siguranță a lăsat în urmă un gol. A fost prietenul nostru și nu mai e aici. Dar credem că e alături de noi în fiecare zi”.

Jennie Garth: „Veghează asupra noastră...”

„Beverly Hills 90210” a avut premieră în 1990 şi a rulat timp de zece sezoane. După un început dificil, a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale pentru tineret şi a dat naştere unei adevărate francize, din care fac parte şi serialele „Melrose Place” şi „Models, Inc”.

VIDEO PROTVPLUS.RO