Scorpionii primesc bani si ies din incurcatura. Afla ce-ti rezerva astrele

04-04-2011 07:51


Scorpionii primesc bani si ies din incurcatura. Af...
Scorpionii primesc bani si ies din incurcatura. Af...

Azi ne putem vedea cu banii in buzunar, cu sacii-n caruta, cum se spune, tocmai pentru ca intra in actiune Marte retrograd. Asa se face ca tot ce a fost blocat, tot ce s-a uitat pe parcurs, bani, acte, deplasari, se va remedia in cursul zilei.

 

VIBRATIA ZILEI:

Vibratia zilei este 4 si putem rezolva tot felul de lucruri, situatii care tin de gospodarie si de familie.

BERBEC

Confirmari, primiti o aprobare, luati un examen, un credit imobiliar, faceti o achizitie de toata frumusetea sau e zi de salariu, ca se observa bani. Se poate sa primiti ceva in dar, o invitatie la masa in oras sau sa plecati intr-o excursie acum sau de Paste.

TAUR

O sa primiti ajutor din partea unor persoane de sex feminin. Oricum, or sa va tina companie o buna bucata de vreme de-aici incolo si-o sa va prinda bine ajutorul. Se poate sa vi se returneze niste bani care va fusesera retinuti fara o baza legala.

GEMENI

Se mai aduna niste bani de prin diverse locuri si o sa dati o raita pe la cumparaturi, sa luati ce va trebuie pentru casa, pentru ai vostri. Va bate gandul sa acceptati un extra job, ca sa faceti rost de niste bani in plus pentru rate, facturi.

RAC

Vi se incredinteaza o slujba care sa va dea emotii ca nu stiti daca o sa faceti fata, dar tentatia e mare, asa ca o s-o acceptati, ca nu vi se face des asemenea oferta.Va trebui sa completati niste formulare, sa faceti o cerere ca sa va puteti lua banii de la cei care nu catadicsesc sa vi-i dea.

LEU

O sa va descurcati frumos la scoala, la examene, la vreo lucrare care v-a dat serios de furca. E o perioada buna pentru studiu si examene, interviuri. Poate o sa faceti niste drumuri in plus, pana sa obtineti niste semnaturi, o definitivare - segmentul comunicare e fragil.

FECIOARA

Va interesati de un credit bancar, convenabil din punct de vedere al dobanzii pe care trebuie s-o platiti. O sa vedeti daca merita sa faceti aceasta incercare. De sanatate trebuie sa aveti mult mai multa grija, sa nu va lasati chinuiti de vreo boala cand ati putea lua un tratament sa va treaca.

BALANTA

Negocieri, dezbateri pe marginea unor contracte, pe care urmeaza sa le semnati ca n-ati vrea o simpla prelungire a unora, ci vreti niste adaugiri. O sa aveti o discutie intre patru ochi cu o persoana de care sunteti atasati sufleteste si o sa aflati niste raspunsuri, un mare adevar.

SCORPION

Vi se poate da ceva mai mult de lucru si totodata niste bani din urma, ceea ce v-ar scoate dintr-o incurcatura cu banii. Oricum, zilele astea o sa incasati bani. Se poate sa aflati care e cauza unor dureri si sa va inzdraveniti cat se poate de repede, cu medicamente.

SAGETATOR

O sa-i indrumati pe copii spre un sport, o activitate care sa le dezvolte creativitatea, dar si sistemul muscular. Ii inscrieti la un club. O sa va descoperiti un hobby care sa va redea prospetimea, tineretea, sa fie si un reviriment sufletesc, de ce nu?

CAPRICORN

Se va rezolva o problema de tip imobiliar, o vanzare-cumparare sau inchirierea unui spatiu si mai scapati de niste apasari. Se poate sa dati pe la notar sa autentificati un act, ca sa nu mai zica nimeni ca n-aveti dreptul de proprietate sau de altceva.

VARSATOR

Ati putea obtine un transfer dintr-o grupa in alta, la scoala, in alt departament, la slujba sau va luati transferul spre alt... serviciu. Munca in echipa o sa va aduca satisfactii nebanuite, formati un grup in care oamenii muncesc toti la fel de mult si de bine.

PESTI

O sa va primiti inapoi banii pe care au tot refuzat datornicii sa vi-i dea atunci cand trebuia si o sa capatati incredere ca pana pe 23 ii incasati pe toti. Revizuiti un contract si aveti ocazia sa mai cereti niste bani in plus, ca se observa efervescenta in casa banilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO