Leii ar putea face o vizita in afara. Ce-ti rezerva astrele

02-04-2011 10:25


Neti Sandu va aduce predictiile astrale ale zilei.

Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

BERBEC
Eveniment important in viata voastra personala, luati o decizie care va poate schimba total in bine calitatea vietii, asa cum ati visat.

TAUR
O sa lansati o invitatie la masa, ii chemati pe cei mai buni prieteni sa se bucure impreuna cu voi de o reusita in familie.

GEMENI
Convocare la o reuniune amicala, pe un teren de sport sau sa plecati cu grupul intr-o excursie, sa va consumati surplusul energetic cat mai frumos posibil.

RAC
O sa acceptati invitatia la un eveniment monden pentru ca o sa luati modelul, o sa faceti cunostinta cu niste oameni care vor avea un cuvant de spus despre cariera voastra.

LEU
Ati putea da o fuga pana la prietenii din alta zona geografica, sa schimbati impresii, sa faceti miscare, sa va umpleti plamanii cu aer proaspat.

FECIOARA
O sa puteti face o achizitie foarte costisitoare pentru care ati si strans, de altfel, bani si o sa fie toata lumea din casa de acord cu aceasta cumparatura.

BALANTA
Un castig sufletesc. Va cauta cineva cu care v-oti fi certat, cu ganduri bune de impacare sau oricum o sa aflati noutati de bun augur de la fiinta iubita.

SCORPION
O sa rezolvati tot felul de maruntisuri legate de casa, de familie si se anunta o seara tihnita alaturi de ai vostri, de cei dragi.

SAGETATOR
Se observa ceva emotii pentru copii, or avea un concurs, o aparitie in public, poate fi un meci amical. Dar pentru ei sa insemne foarte mult.

CAPRICORN
Poate-i ajutati pe niste prieteni care se muta la alt domiciliu, daca nu chiar voi sunteti in cauza si o sa si sarbatoriti ceva, pe cineva.

VARSATOR
Sunteti in formatie de plecare intr-o calatorie, poate fi si de afaceri, dar o sa prindeti si cateva ore libere sa va deconectati.

PESTI
Se poate sa va dea cineva inapoi niste bani si daca vreti sa-i cheltuiti bine, daca nu, ii puneti la pusculita pentru zile negre, ma rog pentru ceva maret.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO