Cum ne influenteaza vibratia zilei de nastere? Afla de la Neti si Elena

Ultima actualizare: 08-11-2012 13:27
Cover Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi v-au dezvaluit care sunt semnificatiile vibratiei zilei de nastere.

 

 

Pe langa semnul zodiacal si ascendentul, anumite trasaturi pot fi determinate si de vibratia zilei de nastere a fiecaruia. Aceasta cifra are caracteristici specifice si poate influenta, intr-un fel sau altul, destinul personal.

Cum se calculeaza vibratia zilei de nastere

Pentru cei care au DATA nasterii formata dintr-o singura cifra, aceasta coincide cu vibratia zilei de nastere.

Exemplu: 03.12.1980 - vibratia este 3

Pentru cei care au data nasterii formata din doua cifre, cel doua se aduna pana cand rezulta o singura cifra.

Exemplu: 14.05.1981 - vibratia este 5 (1+4)

Numarul 1

Sunt lideri, conducatori, pionieri. Sunt cei dupa care se ia lumea, cei care au nevoie de supusi, de subordonati. Sunt persoane foarte oroglioase si au nevoie sa le fie recunoscuta valoarea.

Numarul 2

Cuplu. Functioneaza bine intr-o relatie stabila, intr-un mariaj. Este o cifra recomandata pentru afaceri pentru ca pot deveni parteneri de incredere. Sunt persoane cu inclinatii artistice.

Numarul 3

Comunicare. Planeta Mercur este cea care ii guverneaza. Aceasta cifra e favorabila pentru afaceri, drumuri scurte, comunicare, adunarea si organizarea unor oameni in grupuri mici pentru un scop determinat. Pot fi profesori, au capacitate mentala foarte buna.

Numarul 4

Munca. Sunt persoane foarte constiincioase si muncitoare, nu neaparat creative si spontane. Aleg munca pentru ca asa se descarca ei, pot ajunge workaholici. Isi doresc foarte mult sa aiba o familie in care responsabilitatile sunt bine impartite.

Numarul 5

Aventura. Persoane cu multa energie, care cauta aventura la orice pas, care vor sa experimenteze si sa incerce tot felul de lucruri noi. Lectia vietii pentru el este sa invete ce e iubirea.

Numarul 6

Armonie. O persoana impaciuitoare, familista, care tine la echipa si lucreaza mai bine in echipa. Sunt oameni care asculta de reguli si au nevoie de un conducator. Isi doresc mult o familie in care sa domneasca armonia.

Numarul 7

Ascetul. Ii place sa studieze, este interesat de probleme filosofice si/sau religioase prin care se poate detasa de viata de zi cu zi si de diverse tehnici prin care are acces la lumea spirituale. Mai exista si varianta omului de afaceri, om preocupat de bani, mai putin de filosofie si afaceri.

Numarul 8

Putere. Acumuleaza putere si o investesc in ceva de amploare, dezvolta afaceri mari, importante. Sunt oamenii carora le trec bani multi prin mana, fie ca e vorba de finantari sau sponsori, sau resurse proprii. Nu trebuie sa faca greseli pentru ca vor fi taxati mai sever decat altii.

Numarul 9

Idealism. Traiesc cu capul in nori. Sunt oameni foarte inteligenti, geniali, au capacitati tehnice foarte dezvoltate. Sunt preocupati de binele omenirii, de problemele umanitatii si se pune in slujba acesteia. Sunt vizionari, insa au nevoie de putina disciplina.

Numarul maestru 11

Intuitia. A invatat lectiile tuturor cifrelor de dinainte, iar acum are o misiune de care trebuie sa-si dea seama pe parcursul vietii sale. Pot fi cei care ajuta oamenii sa evolueze, sunt clarvazatori.

Numarul maestru 22

Putere. Se dubleaza calitatile cifrei 2. Persoane care pot aduna lumea in jurul lor, care pot crea comunitati, sunt persoane superioare care aduc beneficii altora.

Numarul maestru 33

Influenta. Sunt oameni care au o memorie fantastica, se ocupa de orice are legatura cu transporturile, drumurile lungi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO