(P) VELCEA & PARTNERS oferă firmelor de consultanță externalizarea scrierii proiectelor europene

velcea

În condițiile creșterii apetitului antreprenorilor de a aplica pentru a obține fonduri nerambursabile, firmele de consultanță din România sunt de multe ori depășite de volumul de muncă necesar scrierii, depunerii și implementării proiectelor clienților.

Grupul VELCEA & PARTNERS, ce s-a remarcat cu obținerea a peste 900 de finanțări nerambursabile câștigate pentru clienții săi în cadrul unor programe cu fonduri europene/guvernamentale nerambursabile (ce pot fi oricand verificate AICI), vine cu o ofertă specială, adresată firmelor de consultanță din România.

Firmele de consultanță pentru accesarea fondurilor europene, pot externaliza scrierea, depunerea și implementarea proiectelor către grupul VELCEA & PARTNERS, grup ce reunește experți în accesarea fondurilor europene și guvernamentale, cu o vastă experiență profesională, dobândită atât la alte firme de consultanță, cât și în ultimii ani, prin contribuția adusă la scrierea, depunerea și implementarea a peste 900 de proiecte în cadrul a peste 20 de programe diferite, majoritatea având un grad de dificultate ridicat.

"În ultima perioadă am avut mai multe solicitări, din partea unor firme de consultanță, pentru a prelua scrierea unor proiecte, în cadrul unor programe unde nu aveau expertiza necesara sau unde erau foarte aglomerați și depășiți de situație. Am stabilit deja câteva astfel de colaborări și ne dorim să mai demarăm și altele. Este foarte important însă, să discutăm și să stabilim detaliile din timp, pentru că de cele mai multe ori, pe ultima sută de metri, este greu să putem prea un număr mare de proiecte”, a declarat George Velcea, fondatorul firmei de consultanță pentru fonduri europene, Velcea & Partners.

În ultimii 7 ani, pe sectorul IMM-urilor, grupul Velcea & Partners a fost în top 3 național, în ceea ce privește numărul de proiecte aprobate.

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Grupul Velcea & Partners a avut peste 900 de proiecte aprobate pe mai multe programe (peste 20 programe diferite) ce au funcționat la nivel național: POC 411, POC 411 bis, Electric UP, PNDR 6.2, PNDR 6.3, PNDR 6.1, Comerț și Servicii, Microindustrializare, START-UP NATION (cele 3 ediții), Femeia Antreprenor, START-UP PLUS, Tranziția către economia circulară, Măsura 1, Măsură 2, Horeca, Internaționalizare, IMM INVEST, Microgranturi în domeniul agroalimentar, Capital de lucru în domeniul agroalimentar și altele.

Echipa VELCEA & PARTNERS reunește mai multe categorii de experți, care se ocupă de scrierea și verificarea proiectului înainte de a fi depus și de răspunsuri la clarificări/contestații și chiar acțiuni în instanță, în cazul nefericit al respingerii proiectului dumneavoastră.

Echipa VELCEA & PARTNERS are în componența sa: consultanți în accesarea fondurilor nerambursabile, experți acreditați în accesarea fondurilor nerambursabile, contabili, expert-contabili, experți de mediu, avocați specializați în programe cu fonduri nerambursabile, experți în tehnologia informației (IT) și are colaborări cu numeroși experți și consultanți din diverse domenii de activitate.

Pentru mai multe detalii privind oferta de preț și condițiile colaborării, ne puteți contacta prin e-mail: [email protected] sau la telefon: +4 0758 366 510.

Daca sunteți interesați să aplicați pentru fonduri europene/guvernamentale (și NU sunteți reprezentantul unei firme de consultanță pentru accesarea de fonduri europene), ne puteți contacta la numărul de telefon: +4 0764447755.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tricourile personalizate: Moda unică care reflectă personalitatea ta
(P) Tricourile personalizate: Moda unică care reflectă personalitatea ta

Moda și stilul personal joacă un rol esențial în exprimarea identității individuale, iar tricourile personalizate devin din ce în ce mai populare.  

(P) Asociația „Jidvei - Viitor prin Educație” este, de 5 ani, sponsor COSR, iar Jidvei, vinul oficial al evenimentelor
(P) Asociația „Jidvei - Viitor prin Educație” este, de 5 ani, sponsor COSR, iar Jidvei, vinul oficial al evenimentelor

Spiritul Olimpic însumează o serie de atribute pe care Jidvei le apreciază și admiră: competiție, muncă, fair-play, calitate a jocului.

(P) Swimming Team: Cursurile de Înot - Cheia Siguranței și Sănătății
(P) Swimming Team: Cursurile de Înot - Cheia Siguranței și Sănătății

Sunt Cătălin Miron și astăzi vreau să discutăm despre importanța cursurilor de înot și cum acestea pot preveni înecurile, mai ales în perioada concediilor. Înotul nu este doar un sport, ci și o abilitate esențială care poate salva vieți.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.