(P) VELCEA & PARTNERS oferă firmelor de consultanță externalizarea scrierii proiectelor europene

velcea

În condițiile creșterii apetitului antreprenorilor de a aplica pentru a obține fonduri nerambursabile, firmele de consultanță din România sunt de multe ori depășite de volumul de muncă necesar scrierii, depunerii și implementării proiectelor clienților.

Grupul VELCEA & PARTNERS, ce s-a remarcat cu obținerea a peste 900 de finanțări nerambursabile câștigate pentru clienții săi în cadrul unor programe cu fonduri europene/guvernamentale nerambursabile (ce pot fi oricand verificate AICI), vine cu o ofertă specială, adresată firmelor de consultanță din România.

Firmele de consultanță pentru accesarea fondurilor europene, pot externaliza scrierea, depunerea și implementarea proiectelor către grupul VELCEA & PARTNERS, grup ce reunește experți în accesarea fondurilor europene și guvernamentale, cu o vastă experiență profesională, dobândită atât la alte firme de consultanță, cât și în ultimii ani, prin contribuția adusă la scrierea, depunerea și implementarea a peste 900 de proiecte în cadrul a peste 20 de programe diferite, majoritatea având un grad de dificultate ridicat.

"În ultima perioadă am avut mai multe solicitări, din partea unor firme de consultanță, pentru a prelua scrierea unor proiecte, în cadrul unor programe unde nu aveau expertiza necesara sau unde erau foarte aglomerați și depășiți de situație. Am stabilit deja câteva astfel de colaborări și ne dorim să mai demarăm și altele. Este foarte important însă, să discutăm și să stabilim detaliile din timp, pentru că de cele mai multe ori, pe ultima sută de metri, este greu să putem prea un număr mare de proiecte”, a declarat George Velcea, fondatorul firmei de consultanță pentru fonduri europene, Velcea & Partners.

În ultimii 7 ani, pe sectorul IMM-urilor, grupul Velcea & Partners a fost în top 3 național, în ceea ce privește numărul de proiecte aprobate.

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Grupul Velcea & Partners a avut peste 900 de proiecte aprobate pe mai multe programe (peste 20 programe diferite) ce au funcționat la nivel național: POC 411, POC 411 bis, Electric UP, PNDR 6.2, PNDR 6.3, PNDR 6.1, Comerț și Servicii, Microindustrializare, START-UP NATION (cele 3 ediții), Femeia Antreprenor, START-UP PLUS, Tranziția către economia circulară, Măsura 1, Măsură 2, Horeca, Internaționalizare, IMM INVEST, Microgranturi în domeniul agroalimentar, Capital de lucru în domeniul agroalimentar și altele.

Echipa VELCEA & PARTNERS reunește mai multe categorii de experți, care se ocupă de scrierea și verificarea proiectului înainte de a fi depus și de răspunsuri la clarificări/contestații și chiar acțiuni în instanță, în cazul nefericit al respingerii proiectului dumneavoastră.

Echipa VELCEA & PARTNERS are în componența sa: consultanți în accesarea fondurilor nerambursabile, experți acreditați în accesarea fondurilor nerambursabile, contabili, expert-contabili, experți de mediu, avocați specializați în programe cu fonduri nerambursabile, experți în tehnologia informației (IT) și are colaborări cu numeroși experți și consultanți din diverse domenii de activitate.

Pentru mai multe detalii privind oferta de preț și condițiile colaborării, ne puteți contacta prin e-mail: [email protected] sau la telefon: +4 0758 366 510.

Daca sunteți interesați să aplicați pentru fonduri europene/guvernamentale (și NU sunteți reprezentantul unei firme de consultanță pentru accesarea de fonduri europene), ne puteți contacta la numărul de telefon: +4 0764447755.

Articol recomandat de sport.ro
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum te poate ajuta un wedding planner în organizarea nunții
(P) Cum te poate ajuta un wedding planner în organizarea nunții

Organizarea unei nunți poate fi un proces complex și stresant, plin de detalii care necesită atenție și timp.

(P) Formele și stilurile buchetelor de mireasă
(P) Formele și stilurile buchetelor de mireasă

Buchetul de mireasă este un element central al nunții, completând ținuta miresei și reflectând tema și stilul evenimentului. Cu o varietate de forme și stiluri disponibile, alegerea buchetului perfect poate părea copleșitoare.

(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric
(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric

Anumite produse electrice sunt de neînlocuit atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței personale.

Recomandări
Ce este și cât costă sistemul Patriot, donat de România Ucrainei. De ce Rusia are motive să se teamă de celebra armă
Ce este și cât costă sistemul Patriot, donat de România Ucrainei. De ce Rusia are motive să se teamă de celebra armă

România a decis în cadrul ședinței CSAT, de joi, să trimită un sistem Patriot în Ucraina. Reuters a făcut o prezentare a sistemului de apărare antiaeriană de care Rusia se teme tot mai mult.

Asistăm la cea mai fierbinte vară din istorie. Avertisment meteo: Vin zile de foc în perioada următoare
Asistăm la cea mai fierbinte vară din istorie. Avertisment meteo: Vin zile de foc în perioada următoare

Este o vară cu fenomene extreme în multe zone ale lumii. La Mecca, unde are loc pelerinajul anual al musulmanilor, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii. În orașul din vestul Arabiei Saudite s-au înregistrat peste 50 de grade Celsius.

Reacția unui general în rezervă după ce România a donat Ucrainei un sistem Patriot. Vom rămâne cu două operaționale
Reacția unui general în rezervă după ce România a donat Ucrainei un sistem Patriot. Vom rămâne cu două operaționale

România va dona Ucrainei un sistem Patriot, pentru că vecinii de la est să facă față atacurilor masive ale Federației Ruse, în special asupra civililor. Decizia a fost luată joi la Palatul Cotroceni, de Consiliul Suprem de Apărare a țării.