(P) Un distins bărbat elvețian caută soție la matrimoniale în România și în Moldova. Cupidon.ro

Dată publicare: 13-05-2021 11:43
Dată actualizare: 13-05-2021 11:52


(P) Un distins bărbat elvețian caută soție la matrimoniale în România și în Moldova. Cupidon.ro

Mulți bărbați singuri din străinătate se preocupă de carieră, amână căsătoria până după vârsta de 45 de ani dar ulterior constată că întâmpină dificultăți în găsirea unei soții ideale.

Atrași de frumusețea și eleganța femeilor din Europa de Est, an de an, mii de bărbații străini își caută sufletul pereche în România și în Republica Moldova.


Unii bărbați se înscriu la Matrimoniale și publică anunțuri pe diverse site-uri de întâlniri online, alții cer ajutorul Agenției matrimoniale Cupidon pentru a beneficia de servicii de matchmaking și întâlniri personalizate.

Studiu de caz și invitație la o întâlnire gratuită


Bruno este un domn elvețian distins, educat, prezentabil, necăsătorit, fără copii, fără vicii, credincios, empatic și cu simțul umorului, interesat de o relație de dragoste pentru căsătorie. Are o situație bună, este un domn serios, verificat și recomandat de Agenția matrimonială Cupidon.

Bruno dorește să întâlnească o doamnă sau o domnișoară singură și draguță din România ori din Republica Moldova, zvelta, rafinată, de preferat brunetă, cu vârsta între 24 și 32 de ani, cu un caracter frumos, care ține la valorile familiei creștine, împreună cu care se căsătorească în Elveția, să întemeieze o familie fericită și să dorească să facă unul sau doi copii.

Bruno vorbește fluent germană, franceză și engleză. Nu cunoaște limba română, așadar ar prefera, dar nu este imperativ, ca persoanele interesate să-l întâlnească să poată comunica într-una din cele trei limbi enumerate. Necunoașterea unei limbi străine în prezent, nu este o piedică în a face cunoștință cu Bruno, traducerea fiind asigurată la prima întâlnire de un traducător. Domnișoara care va dori să-l reîntâlnească va trebuie totuși să urmeze un curs de limba engleză.

Domnișoarele sau doamnele care doresc să-l întâlnească pe Bruno pot contacta Agenția matrimonială Cupidon pe site-ul Cupidon.ro și vor primi detalii suplimentare. Agenția Cupidon va discuta personal cu fiecare doamnă / domnișoară interesată pentru a se asigura că demersul ei este serios. Ulterior agenția va organiza o întâlnire gratuită cu Bruno, în România ori în Republica Moldova, după caz.

Cupidon.ro unește inimi


Pe lângă serviciul de întâlniri online (site de matrimoniale), Cupidon.ro oferă separat și servicii de întâlniri personalizate, servicii axate pe promovare, selectivitate și confidențialitate. Mii de bărbați singuri și femei singure din România și străinătate se înscriu la matrimoniale pe Cupidon.ro și caută parteneri potriviți pentru relații de dragoste pe termen lung, căsătorie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO