(P) Rețeta preferată de supă, acum pregătită de un nou gadget simplu, rapid și cu același gust de acasă

Dată publicare: 12-05-2021 11:42
Dată actualizare: 12-05-2021 11:47


AD

Nu există gust mai bun ca cel de acasă, iar supa de pui te aduce mereu în la masă cu cele mai delicioase amintiri!

De acum te poți bucura de supe sănătoase, pregătite în mai puțin de 30 de minute cu un nou aparat lansat de compania britanică Morphy Richards. Soup Maker-ul te ajută să pregătești supe proaspete în fiecare zi pentru tine și întrega familie și să reinterpretezi cu ușurință rețetele clasice ale familiei!

 

Supa de pui cu tăieței a fost pregătită atent de aparatul Soup Maker Sauté & Soup în aproximativ 28 de minute. Cu o capacitate de 1,6l, Soup Maker-ul gătește patru porții aburinde de supă oricând se apropie ora prânzului. Cu funcția de sotat poți adăuga acum o aromă mai pătrunzătoare și bogată supei tale, prin sotarea bucățelelor de ceapă, șuncă sau legume în același recipient în care gătești supa, reducând, astfel, și numărul vaselor de spălat! Aparatul are programe dedicate pentru a pregăti supe clare cu bucăți de ingrediente (Chunky în 28 de minute), cum este și supa noastra de pui, supe cremă (Smooth în 21 de minute) și Drinks pentru sucuri sau smoothies în mai puțin de 2 minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea consistente pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei este potrivită.

Astăzi vă propunem una dintre rețetele la care revenim cu drag și multă poftă constant – Supa de pui cu tăieței! Supa este gătită integral de Soup Maker într-un singur vas cât timp te poți ocupa de alte activități sau te poți bucura de o binemeritată pauză.

Ingrediente Supa zilei de pui:

Morcovi mici 3 buc.
Ceapă roșie 1 buc.
Păstârnac 1 buc.
Rădăcina de pătrunjel 1 buc.
O felie de țelină
Tăieței 100 gr. (câteva cuiburi)
Bază de pui 1,5l
Piept de pui prefiert 1 buc.
Sare, piper după gust
Frunze de pătrunjel pentru servire

Mod de preparare:

Pune în aparatul Soup Maker Sautè & Soup legumele (morcovii, ceapa, păstârnacul, rădăcină de pătrunjel, felia de țelină), apoi apasă butonul de Start.

Relaxează-te cât timp aparatul îți pregătește supa.

Cu 8 minute înainte de finalul programului, cu funcția de pauză, se adaugă: 1 piept de pui prefiert, tăieței, sare, piper și frunze de pătrunjel pentru servire.

 

 

Rețete pentru suflet cu ajutor de nădejde

Este ușor să adaptezi orice rețetă de supă pe care obișnuiai să o pregătești la aragaz și apoi să o pasezi la blender, după caz. Trebuie să ții cont de câteva elemente pentru o supă aburindă, numai bună de savurat de întreaga familie:

1. Taie legumele în bucățele
2. Pune legumele tocate în aparat până la nivelul minimum.
3. Adaugă carne (în funcție de preferințe și poftă) doar prefiartă
4. Condimentează după gust
5. Adaugă apă sau bază de legume/ de pui pentru un gust mai intens până la nivelul maxim al aparatului indicat și în interiorul Soup Maker-ului.
6. Selectează funcția Chunky pentru supe clare cu bucăți de ingrediente
7. Selectează funcția Smooth pentru supe creme
8. Ai la dispoziție funcția de blend pentru pasare manuală suplimentară.
9. Funcția Juice este destinată smoothie-urilor.

Poți alege din alte 3 variante de Soup Maker cu o capacitate diferită și funcții cheie – Soup Maker Compact pentru 2 porții, Perfect Soup cu cântat integrat sau Total Control cu peste 9 funcții!

Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri (Altex și Emag).

 

Sursa: Pro TV

Tags: supa,


VIDEO PROTVPLUS.RO