(P) Susțineți sistemul respirator cu suplimentul potrivit – RESPIROX PULMONAR DETOX®

advert

Iarna, oricât ne-am feri, nu reușim mereu să scăpăm de diversele afecțiuni respiratorii: răceli, gripe, viroze, bronșite și multe altele.

Din acest motiv, este esențial să susținem protejarea, detoxifierea și regenerarea sistemului respirator, sprijinind cât mai mult funcția pulmonară. RESPIROX PULMONAR DETOX® este aliatul perfect – descoperiți în continuare beneficiile acestui supliment alimentar!

Importanța protecției sistemului respirator

Plămânii noștri sunt afectați direct de numeroși factori externi nocivi, precum fumatul, poluarea sau diverse substanțe chimice. În timp, aceștia pot duce la sensibilizarea și afectarea funcției respiratorii; acest lucru poate rezulta în apariția diverselor boli pulmonare, pe lângă predispoziția la obișnuitele răceli, bronșite și gripe.

Pentru a preveni acest lucru, plămânii noștri dispun de diverse mecanisme la nivelul căilor respiratorii superioare și inferioare, inclusiv bariere mecanice și scuturi imunitare, care blochează pătrunderea substanțelor străine și a micro-organismelor. Totuși, în anumite situații, acestea nu sunt de ajuns pentru a bloca pătrunderea virusurilor sau a bacteriilor și afectarea funcției respiratorii.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Atât pentru a susține funcția pulmonară înainte de contractarea unei infecții, cât și pentru a contribui la refacerea ulterioară, plămânii au nevoie de nutrienți speciali care să stimuleze procesele implicate.

Ce este RESPIROX PULMONAR DETOX®

RESPIROX PULMONAR DETOX® este un supliment alimentar 100% natural, care ajută la protecția, regenerarea și detoxifierea plămânilor. Acesta este recomandat pentru curățarea căilor respiratorii și a plămânilor (în caz de alergii, fumat, noxe, poluare etc.), pentru stimularea recuperării pulmonare după afecțiuni respiratorii (viroze sau infecții) și pentru susținerea funcției pulmonare în cazul bolilor respiratorii (pneumonie, bronșită cronică, astm, BPOC, congestie toracică).

RESPIROX PULMONAR DETOX® conține 12 extracte naturale din plante, cu proprietăți care susțin protecția, detoxifierea și refacerea plămânilor. Beneficiile acestora, pe scurt, sunt următoarele:

- Lumânărica: oferă proprietăți expectorante, fiind benefică în special în caz de bronșită;

- Plămânărica: susține ameliorarea afecțiunilor pulmonare și refacerea ulterioară;

- Pătlagina: contribuie la calmarea tusei și iritațiilor de la nivelul căilor respiratorii;

- Extract de rădăcină de Lemn-Dulce: oferă proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, fiind benefic în special în cazuri de astm;

- Socul: ajută la ameliorarea simptomelor asociate afecțiunilor căilor respiratorii superioare și reacțiilor alergice;

- Cimbrul de Cultură: susține calmarea tusei și ameliorarea congestiei toracice;

- Ghimbirul: contribuie la reducerea dificultăților respiratorii și afectării generale a plămânilor;

- Ridichea-Neagră: reduce congestia în caz de răceli, infecții sau alergii;

- Chimenul Negru: susține îmbunătățirea semnificativă a funcțiilor pulmonare;

- Pelinul: oferă proprietăți antiinflamatorii, antipiretice (reduce febra), antimicrobiene, antifungice și antiparazitare;

- Rădăcina de Nalbă-Mare: susține calmarea și protejarea țesutului iritat;

- Piperul-Negru: susține imunitatea și funcția expectorantă, ameliorând simptomele asociate tusei.

Beneficiile RESPIROX PULMONAR DETOX®

RESPIROX PULMONAR DETOX® acționează intens, în mod natural, pentru a asigura protecția, curățarea, detoxifierea și regenerarea întregului aparat respirator. În primul rând, grație proprietăților antivirale, antibacteriene, antimicrobiene și antiinflamatorii, este eficient în tratarea și eliminarea infecțiilor respiratorii, reducând severitatea și durata lor. De asemenea, reduce inflamațiile pulmonare și acumularea de lichid în plămâni și susține prevenirea deteriorării celulare și a leziunilor pulmonare. Este ideal pentru curățarea căilor respiratorii și a plămânilor după infecții virale sau bacteriene și susține recuperarea și regenerarea rapidă la nivelul plămânilor.

Acest supliment alimentar are proprietăți expectorante și astringente, susținând buna funcționare a căilor respiratorii superioare și inferioare. Ameliorează congestia toracică, calmează tusea iritantă/productivă și are un efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale în cazul persoanelor care se confruntă cu tuse. De asemenea, ușurează respirația prin acțiunea de curățare a căilor respiratorii, promovând eliminarea excesului de mucus.

Foarte important, RESPIROX PULOMAR DETOX® este benefic și ulterior tratamentului în caz de infecții și afecțiuni ale căilor respiratorii și plămânilor. Prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a acțiunii radicalilor liberi, acest supliment are un puternic efect regenerator. De asemenea, este și un bun detoxifiant, ajutând la refacerea și, ulterior, protejarea plămânilor împotriva efectelor nocive ale fumatului (activ și pasiv) și al altor poluanți din mediul înconjurător.

Nu în ultimul rând, suplimentul alimentar RESPIROX PULMONAR DETOX® ameliorează simptomele generale ale diverselor afecțiuni respiratorii, printre care astm și BPOC (boala pulmonară obstructivă cronică). De asemenea, susține intens funcția pulmonară, în special în cazul persoanelor cu astm.

Administrare și precauții

RESPIROX PULMONAR DETOX® este disponibil sub formă de capsule vegetale, o cutie conținând 30 de capsule. Se recomandă administrarea a 2 capsule vegetale zilnic, în timpul mesei, cu un pahar de apă. Pentru a maximiza beneficiile asociate acestui supliment, urmați o cură de aprox. 3 luni, programată astfel încât să vă pregătiți pentru anotimpul rece.

RESPIROX PULMONAR DETOX® conține doar extracte naturale și nu conține coloranți, conservanți, arome artificiale, zahăr, sodiu, gluten/grâu, crustacee/pește, ouă, alune/nuci sau soia. Nu are contraindicații majore, cu excepția faptului că nu este recomandat persoanelor sub 18 ani și persoanelor care sunt sau suspectează că ar fi alergice la unul din ingredientele acestui supliment. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, se recomandă solicitarea sfatului unui medic în vederea luării acestui supliment.

RESPIROX PULMONAR DETOX® este aliatul perfect pentru a susține funcția respiratorie, în special odată cu răcirea vremii. Aveți încredere în proprietățile acestui supliment, care ajută la protecția, curățarea, refacerea și detoxifierea căilor respiratorii și a plămânilor!

Articol recomandat de sport.ro
"A slăbit vreo 2-3 kilograme!" Motivul pentru care Gigi Becali "nu mai doarme noaptea"
"A slăbit vreo 2-3 kilograme!" Motivul pentru care Gigi Becali "nu mai doarme noaptea"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!

Alianța NATO a încheiat un exerciţiu militar, "Brave Griffin", la frontiera dintre Polonia şi Lituania privind securizarea faimosului Coridor Suwalki.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.