(P) Servicii inventariere stocuri sau mărfuri

servicii de inventariere

Este important să urmăriți cu atenție stocurile de la cumpărare până la vânzarea mărfurilor, deoarece o bună gestionare a acestora vă va ajuta să asigurați constant stocul necesar în funcție de vânzările pe care le realizați.

Gestionarea stocurilor este vitală pentru orice companie care se ocupă cu vânzarea de mărfuri, indiferent de tipul lor. Stocurile sunt monitorizate permanent în aplicații de gestiune a stocurilor, iar acuratețea lor este esențială în activitățile de achiziții și vânzări.

Beneficiile managementului inventarului

Există câteva avantaje principale ale bunei gestionări a stocurilor, iar acestea se referă la posibilitatea de a onora promisiunile de vânzare și de a evita aprovizionarea unor repere în mod inutil

•  Economisești bani

Înțelegerea tendințelor pieței vă poate ajuta în buna gestionare a stocurilor. Cu un inventar precis și înțelegând care sunt produsele cele mai căutate, veți putea asigura un stoc constant pentru fiecare categorie în parte, în funcție de frecvența comenzilor. Acest lucru vă permite, să păstrați un stoc redus pentru produsele mai puțin solicitate și un stoc mai mare pentru produsele cele mai căutate.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

•  Îmbunătățirea fluxului de numerar

Cu o gestionare adecvată a stocurilor, cheltuiți bani strict pe mărfurile care se vând, minimizând pierderile și asigurând profituri mai mari. Companiile care lucrează cu mărfuri tind să cheltuie sume foarte mari pentru stocuri uriașe care în multe cazuri nu sunt necesare. În acest fel, intervin pierderi deoarece cu timpul pot apărea defecțiuni sau pur și simplu se pot devaloriza.

·  Satisfacerea clienților

Un element al fidelizarii clienților, constă în asigurarea faptului că aceștia primesc articolele pe care le doresc fără să aștepte din cauza unui stoc redus sau chiar inexistent.

Cum puteți analiza mai bine și gestiona într-un mod eficient stocurile de marfă?

Puteți solicita ajutorul unor specialiști în domeniu, ajutorul unei companii care furnizează servicii inventariere stocuri pentru mărfurile din depozitul dumneavoastră.

Un bun exemplu de servicii de inventariere este reprezentat de profesioniștii de la IDtotal. Este vorba despre o companie tehnologică specializată în furnizarea de servicii de logistică, de audit și merchandising, companie care este formată din personal cu o vastă experiență în domeniu.

Pe cei de la IDtotal îi puteți găsi atât în România, cât și în Republica Moldova, Bulgaria și Serbia.

Care sunt clienții care pot apela la serviciile companiei IDtotal?

Dacă aveți o companie din retail, servicii financiare, utilități sau din alte sectoare economice cu multiple puncte de prezenta la nivel național și care gestionează un număr mare de active, atunci la numai un click distanță, puteți găsi tot ce aveți nevoie în materie de servicii inventariere marfuri.

Colaborând cu profesioniștii de la IDtotal vă veți putea bucura de un control mai bun asupra activelor, precum și în ceea ce privește prezentarea produselor pe piață. În plus, imaginea asupra pieței pe care activați se va îmbunătăți considerabil.

De ce să alegeți serviciile IDtotal?

Compania IDtotal sare în ajutorul celor care caută servicii de inventariere stocuri, servicii de inventariere mărfuri, servicii de externalizare inventariere mărfuri sau servicii de externalizare inventariere stocuri, cu o abordare unică pe piață. Aceasta unicitate are la baza o sinergie intre tehnologie și resursele umane, fiind aplicate criterii distincte de evaluare și dezvoltare pentru fiecare în parte.

Compania IDtotal

dispune de personal calificat iar resursele sunt alese cu mare atenție în funcție de fiecare proiect în parte, totul pentru un rezultat adecvat. De asemenea, împreună cu alocarea unor resurse potrivite pentru fiecare proiect în parte, sunt utilizați algoritmi unici, astfel încât să se poată îndeplini toate obiectivele proiectului. 

Experiența celor de la IDtotal este de peste 8 ani în domeniu, fiind o companie certificata ISO 9001, 27001, 14001 și 45001.

Servicii IDtotal:

·       Servicii inventariere

·       Personal logistică

·       Servicii merchandising

·       Servicii retail marketing

·       Campanii consumatori

·       Echipamente robotice pentru logistică

Puteți apela la profesioniștii de la IDtotal pentru diverse domenii în care vă desfășurați activitățile. Echipele de agenți IDtotal sunt formate din agenți cu o vastă experiență în mercantizare și inventariere, atât în domenii precum cel fashion, cât și în ceea ce privește produsele FMCG sau produsele cosmetice și de parfumerie.

O echipă IDtotal se poate deplasa personal la locația dumnevoastră și vă va putea ajuta să evaluați acuratețea stocurilor de produse astfel încât să beneficiați la final de cele mai bune performanțe.

Afacerile care folosesc eficient gestionarea stocurilor sunt pregătite să reușească. Cu ajutorul software-ului de gestionare a stocurilor, companiile pot automatiza procesul de comandă, stocare și optimizare a mărfurilor într-un singur loc. Este important să înțelegeți impactul gestionării stocurilor, precum și implementarea diferitelor tehnici de gestionare a stocurilor, beneficii și exemple pe care managerii trebuie să le cunoască. Din fericire, puteți afla și implementa o mulțime de lucruri cu ajutorul celor de la IDtotal astfel încât să puteți avea numai de câștigat.

Unul dintre cele mai valoroase active ale unei companii este inventarul acesteia. În diverse industrii, cum ar fi comerțul cu amănuntul, serviciile alimentare și producția, lipsa stocurilor poate avea efecte dăunătoare. Pe lângă faptul că reprezintă o responsabilitate, stocul poate fi considerat și un risc. Poate fi predispus la furt, deteriorare sau chiar devalorizare.

Principalul beneficiu al gestionării stocurilor este eficiența resurselor. Scopul controlului stocurilor este de a preveni acumularea de stocuri care nu sunt utilizate. Acest lucru poate ajuta la prevenirea pierderii resurselor și spațiului companiei.

De asemenea, se știe că gestionarea stocurilor ajută la:

·       Aprovizionare inteligentă

·       Prevenirea furtului sau pierderilor

·       Buna gestionare a articolelor sezoniere pe tot parcursul anului

·       Utilizarea resurselor la eficiență maximă

·       Îmbunătățirea strategiilor de vânzări folosind date reale

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”

Colegiul Medicilor din Bucureşti prezintă concluziile anchetei la Spitalul Pantelimon din Capitală, privind acuzațiile de administrare necorespunzătoare a unui medicament, ceea ce ar fi dus la decesul a 17 pacienţi în patru zile.

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului
Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.