(P) Şcoala online | 5 obiecte care nu trebuie să îţi lipsească din casă

(P) Şcoala online | 5 obiecte care nu trebuie să îţi lipsească din casă

A trecut mai bine de un an de zile de când ne confruntăm cu o nouă realitate.

Şi, cu toate că, avem o mulţime de motive pentru a dori rescrierea acestuia, nu putem da uitării toate experienţele trăite în această perioadă. Lucrul de acasă şi şcoala online sunt două schimbări importate pe care pandemia le-a adus în viaţa noastră. Bineînţeles că, avem cu toţii nevoie e de socializare, dar partea bună este că putem lucra şi învaţă, fără a ne pune sănătatea în pericol. Dacă lucrezi de acasă sau dacă piciul tău participă online la cursuri, iată 5 obiecte care nu trebuie să lipsească din locuinţa voastră.

1. Hârtia de scris

Hârtia de scris este utilă în orice locuinţă. Dacă foloseşti des imprimanta sau dacă preferi să îţi notezi task-urile de la birou pe hârtii, atunci topul de hârtie nu trebuie să îţi lipsească din casă. De asemenea, dacă vorbim despre cel mic nu uita să te orientezi şi către alte produse de papetarie, precum: caiete, agende, hârtie de desenat şi aşa mai departe.

2. Instrumentele de scris si de desenat

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

După cum bine ştii, pixurile şi creioanele dispar tocmai atunci când ai cea mare nevoie de ele. Pentru a evita această situaţie, îţi recomandăm să cumperi întotdeauna mai multe. De asemenea, pentru cel mic îţi recomandăm şi creioane colorate, carioc, acuarelele, stilouri, dar şi alte instrumente de scris pe care le-ar putea folosi în timpul orelor de curs.

3. Organizator

Un organizator îi va fi util atât celui mic, cât şi ţie. Dacă vorbim despre cel mic, într-un biblioraft acesta îşi poate depozita lucrările de la şcoală, desenele sau fişele de lucru. În cazul în care, doreşti să îl foloseşti chiar tu, poţi pune în el toate documentele pe care le realizezi pentru compania pentru care lucrezi. De asemenea, bibliorafturile pot fi folosite şi pentru păstrarea analizelor, reţetelor sau a altor documente importante pentru tine şi familia ta.

4. Tabla magnetică

Poate crezi că o tabla magnetica este mult prea mare pentru locuinţa ta, însă pe piaţa vei găsi o gamă variată de modele de diferite dimensiuni. Prin urmare, cu siguranţă vei găsi o opţiune care să încapă perfect în spaţiul tău disponibil. Iată beneficiile pe care o tablă magnetică ţi le poate aduce:

- o poţi folosi în timpul şedinţelor cu colegii de birou;

- o poate folosi şi cel mic în timpul temelor sau a orelor de curs;

- reduci considerabil consumul de hârtie;

- se curăţă rapid şi nu produce praf;

- este uşor de folosit;

În cazul în care doreşti să achiziţionezi o tablă magnetică, nu uita să treci pe listă şi markere pe bază de apă, soluţii speciale şi bureţi pentru curăţarea acesteia.

5. Diverse accesorii

Chiar dacă lucrezi de acasă şi cel mic participă online la cursuri, asta nu înseamnă că activităţile voastre nu necesită folosirea mai multor accesorii. Prin urmare, îţi recomandăm să treci pe listă şi: un capsator, mai multe gume de de şters, lipici, ascuţitoare, foarfece, penare etc..

Pentru că am vorbit despre tabla magnetică şi pentru că preţul uneia poate depăşi lejer suma de 5000 de lei, îţi vom prezenta în continuare câteva aspecte pe care să le ai în vedere atunci când cumperi una.

1. Calitate

Dacă doreşti o tablă care să reziste o perioadă cât mai mare de timp, este important să acorzi o atenţie deosebită materialelor din care aceasta este confecţionată.

Materialele din care o tablă magnetică este realizată trebuie să fie de o calitate superioară - care să asigure atât durabilitate, cât şi şi rezistenţă împotriva zgârieturilor, loviturilor etc.

2. Model

Pe piaţa vei găsi mai multe modele de table magnetice, şi anume:

- Table magnetice lăcuite;

- Table magnetice ceramice;

- Table magnetice din sticlă;

- Table magnetice cu două fete.

- Table magnetice albe;

- Table magnetice colorate;

- Table magnetice fixe;

- Table magnetice mobile;

3. Dimensiune

Dimensiunea unei table magnetice este un aspect important. De asemenea, vei găsi pe piaţă şi table magnetice cu 2 fete.

4. Siguranţă

O tablă magnetică trebuie să fie sigură, mai ales dacă este folosită şi de cei mici. În cazul în care, îţi doreşti o tablă cât mai sigură, te sfătuim să alegi una cu colţurile rotunjite. Modul de fixare este un alt element care îţi poate spune cât de sigură este aceasta. Pe piaţă vei găsi modele diferite, şi anume:

- Modele fixate pe un stand fix sau mobil (de cele mai multe ori acest model are două fete);

- Modele care se fixează cu ajutorul unui adeziv;

- Modele care se fixează cu ajutorul diblurilor.

5. Accesorii

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este reprezentat de accesoriile pe care aceasta le include, precum:

- Raft pentru depozitarea markerelor;

- Markere

- Bureţi;

- Magneţi.

Iată cum se întreţine în mod corect o tablă magnetică

1. Curăţă tabla doar cu produse speciale.

2. Foloseşte doar markere speciale pentru tablă magnetică. În cazul în care ai folosit din greşeală un marker permanent, scrie imediat peste cu un marker pe bază de apă. Dar pentru a evita accidentelede acest tip, depozitează markerele permanente cât mai departe de tablă.

3. Protejează tabla de impacturile puternice.

4. Nu scrie şi nu desenă cu obiecte care o pot zgâria.

5. Evită depozitarea ei în spaţii cu un nivel mare de umiditate sau cu variaţii mari de temperatură.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget
(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.