(P) Rolul unor cuverturi de pat este mai important decât crezi!

Rolul unor cuverturi de pat este mai important decât crezi!

Îți place să petreci mult timp în patul tău moale și pufos? Adori să te trezești dimineața cu un sentiment plăcut știind că ai un loc de relaxare doar pentru tine și că nimeni nu îți poate răpi acele clipe de liniște și răsfăț de care ai nevoie?

Toate aceste lucruri spun despre tine că ai o relație specială cu patul tău, tocmai de aceea trebuie să ai grijă de el.

Sufletul dormitorului trebuie îngrijit pe măsură și atunci când ești plecat, și atunci când alegi să petreci câteva momente doar cu tine însuți. Cum poți face mai bine acest lucru? Alege cuverturi de pat!

Pe lângă faptul că acestea îți protejează patul de praf și murdărie, cuverturile au un rol decorativ și te ajută să dai un suflu nou dormitorului. Iată de ce ar trebui să ai și tu cuverturi de pat în camera în care îți petreci o mare parte din timp!

Oferă protecție sporită

Dacă până acum nu te-ai gândit la partea practică a unor cuverturi de pat, află că acestea au rolul de a-ți proteja pernele și lenjeria de praful depus în timpul zilei. Particulele de praf se instalează foarte repede în țesătură, cu atât mai mult într-o cameră care poate nu este aerisită foarte des, tocmai de aceea este important să protejezi așternuturile cu ajutorul unei cuverturi.

Sunt ideale în sezonul rece

Dacă ești o persoană mai sensibilă și nu vrei să îți fie frig în timpul somnului, pune o cuvertură deasupra pilotei și cu siguranță vei dormi ca un bebeluș. Realizate din materiale de înaltă calitate, modelele disponibile în magazinul online www.patulmeu.ro oferă protecție termică și asigură un strat în plus de căldură, oferindu-ți o senzație foarte plăcută.

Se potrivesc pe orice pat

Nu există pat care să nu poată fi învelit cu o cuvertură moale și plăcută la atingere. Astfel, indiferent dacă ai un pat de o persoană, un pat dublu, queensize sau kingsize, sigur vei găsi un model care să se potrivească nevoilor tale. Cuvertura va ajunge împachetată într-o husă de plastic, care te va ajuta să o depozitezi ori de câte ori simți nevoia.


Schimbă imaginea dormitorului

Multe cuverturi de pat sunt astăzi foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual grație creativității specialiștilor și ofertei bogate de culori și materiale. Astfel, vei găsi modele cu imprimeuri, jocuri de culori, motive florale, dar și simple, pentru a te bucura de o imagine de poveste în camera ta preferată. Asortează cuvertura cu draperiile sau cu covorul și vei obține un contrast superb, demn de imortalizat.

Sunt accesibile la preț

Dacă nu vrei să dai prea mulți bani pe cuverturi de pat, însă simți că una nu îți este suficientă, prinde ofertele din magazinele online. Spre exemplu, pe www.patulmeu.ro vei găsi ofertele speciale de 1 + 1 gratis specifice gamelor de cuverturi, dar și în cazul altor articole pentru pat.

Cu ajutorul unor astfel de piese practice și aspectuoase, patul tău va avea un look nou în fiecare zi! Tu când ai avut grijă ultima dată de camera în care te odihnești?

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) La ce folosește forarea unui puț?
(P) La ce folosește forarea unui puț?

Pe măsură ce nevoile de apă cresc și devine din ce în ce mai prețioasă, mulți proprietari și profesioniști se îndreaptă spre forarea de puțuri.

 

(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii
(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii

În domeniul construcțiilor, schela metalică are o importanță deosebită.

Recomandări
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă

Europa s-ar putea confrunta cu o criză energetică şi mai acută anul viitor, după ce va utiliza rezervele de gaze naturale pentru a trece de frigul acestei ierni, a declarat miercuri şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie (AIE), transmite Reuters.

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”
Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”

Guvernele Uniunii Europene vor vota în decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.