(P) Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru ca produsele brutăriei să se vândă ca pâinea caldă?

paine
StirilePROTV

În Dicționarul Explicativ al Limbii Române, pâinea este definită drept "aliment preparat dintr-un aluat de făină (grâu, secară), dospit și copt în cuptor".

Totuși, în mentalul colectiv, aceasta ocupă un loc extrem de important, fiind mai degrabă o referință culturală decât un produs care se servește alături de alte feluri de mâncare. Nu întâmplător, există zeci de expresii care o pomenesc, de la "pâinea lui Dumnezeu" sau "pierderea pâinii" și până la "a se vinde ca pâinea caldă". Această ultimă zicere, atât în sensul propriu, cât și în cel figurat, ne-a inspirat să scriem articolul de față, în care vă prezentăm echipamentele HoReCa de care aveți nevoie pentru o brutărie de succes.

Dacă există în țara noastră o idee de business care nu poate da greș niciodată, aceasta este cu siguranță deschiderea unei brutării, având în vedere apetența românilor față de produsele de panificație. Totuși, ca să țineți piept concurenței acerbe și chiar să reușiți să o întreceți, aveți nevoie, pe lângă angajați profesioniști și un marketing de calitate, de echipamente HoReCa de ultimă generație. Dacă optați pentru un furnizor de încredere, așa cum este Fresco Expert, puteți fi sigur că veți face alegerea potrivită, iar aceasta se va vedea în calitatea finală a franzelelor, cornurilor și chiflelor, dar și în mulțumirea clienților.

Proiectul Fresco susține de peste 25 de ani geniul în bucătăriile profesionale din România și nu numai și furnizează echipamente HoReCa provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional. Vorbim atât despre utilaje de bucătărie caldă, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice și de spălare vase, cât și despre aparate profesionale de cafea, mobilier HVAC, echipamente de bar, pizzerie, brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, fast food și linii de autoservire plus accesorii. Acestea poartă siglele Debasg sau Wiesheu, având astfel garanția calității și a unei durate de viață îndelungate.

Revenind, însă, la echipamentele HoReCa specifice brutăriilor, acestea se împart în cuptoare, porționatoare/formatoare de aluat, mese de preparare, vitrine calde sau reci de expunere, ustensile, suporturi și hote. În continuare, vă vom prezenta trei modele de cuptor, dotate cu cele mai performante componente și tehnologii, care vă garantează o calitate deosebită a pâinii, fie că vorbim despre franzele, cornuri sau alte tipuri de produse de panificație:

Cuptor electric cu generator de aburi + 2 tăvi 60x40 de centimetri - 7.809 lei;

Cuptor electric cu generator de aburi + 3 tăvi 60x40 de centimetri - 9.142 de lei;

Cuptor electric cu generator de aburi + 5 tăvi 60x40 de centimetri - 9.976 de lei.

Aceste trei echipamente HoReCa pot fi folosite atât în brutării, cât și în pizzerii, cu aceleași rezultate fantastice. În interiorul lor, temperatura de lucru poate varia între 45 de grade Celsius și 450 de grade Celsius, în funcție de produsul preparat. Camerele de coacere sunt dotate cu șamotă și iluminare internă, ceea ce asigură o gătire mai rapidă și uniformă, dar și o interacțiune mai lejeră pentru utilizatori, indiferent de gradul lor de pregătire. Mai mult decât atât, aceste echipamente HoReCa au și un consum redus de energie și un raport calitate-preț corect.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) La ce folosește forarea unui puț?
(P) La ce folosește forarea unui puț?

Pe măsură ce nevoile de apă cresc și devine din ce în ce mai prețioasă, mulți proprietari și profesioniști se îndreaptă spre forarea de puțuri.

 

(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii
(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii

În domeniul construcțiilor, schela metalică are o importanță deosebită.

Recomandări
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă

Europa s-ar putea confrunta cu o criză energetică şi mai acută anul viitor, după ce va utiliza rezervele de gaze naturale pentru a trece de frigul acestei ierni, a declarat miercuri şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie (AIE), transmite Reuters.

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”
Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”

Guvernele Uniunii Europene vor vota în decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.