(P) Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru ca produsele brutăriei să se vândă ca pâinea caldă?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
paine
StirilePROTV

În Dicționarul Explicativ al Limbii Române, pâinea este definită drept "aliment preparat dintr-un aluat de făină (grâu, secară), dospit și copt în cuptor".

Totuși, în mentalul colectiv, aceasta ocupă un loc extrem de important, fiind mai degrabă o referință culturală decât un produs care se servește alături de alte feluri de mâncare. Nu întâmplător, există zeci de expresii care o pomenesc, de la "pâinea lui Dumnezeu" sau "pierderea pâinii" și până la "a se vinde ca pâinea caldă". Această ultimă zicere, atât în sensul propriu, cât și în cel figurat, ne-a inspirat să scriem articolul de față, în care vă prezentăm echipamentele HoReCa de care aveți nevoie pentru o brutărie de succes.

Dacă există în țara noastră o idee de business care nu poate da greș niciodată, aceasta este cu siguranță deschiderea unei brutării, având în vedere apetența românilor față de produsele de panificație. Totuși, ca să țineți piept concurenței acerbe și chiar să reușiți să o întreceți, aveți nevoie, pe lângă angajați profesioniști și un marketing de calitate, de echipamente HoReCa de ultimă generație. Dacă optați pentru un furnizor de încredere, așa cum este Fresco Expert, puteți fi sigur că veți face alegerea potrivită, iar aceasta se va vedea în calitatea finală a franzelelor, cornurilor și chiflelor, dar și în mulțumirea clienților.

Proiectul Fresco susține de peste 25 de ani geniul în bucătăriile profesionale din România și nu numai și furnizează echipamente HoReCa provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional. Vorbim atât despre utilaje de bucătărie caldă, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice și de spălare vase, cât și despre aparate profesionale de cafea, mobilier HVAC, echipamente de bar, pizzerie, brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, fast food și linii de autoservire plus accesorii. Acestea poartă siglele Debasg sau Wiesheu, având astfel garanția calității și a unei durate de viață îndelungate.

Revenind, însă, la echipamentele HoReCa specifice brutăriilor, acestea se împart în cuptoare, porționatoare/formatoare de aluat, mese de preparare, vitrine calde sau reci de expunere, ustensile, suporturi și hote. În continuare, vă vom prezenta trei modele de cuptor, dotate cu cele mai performante componente și tehnologii, care vă garantează o calitate deosebită a pâinii, fie că vorbim despre franzele, cornuri sau alte tipuri de produse de panificație:

Cuptor electric cu generator de aburi + 2 tăvi 60x40 de centimetri - 7.809 lei;

Cuptor electric cu generator de aburi + 3 tăvi 60x40 de centimetri - 9.142 de lei;

Cuptor electric cu generator de aburi + 5 tăvi 60x40 de centimetri - 9.976 de lei.

Aceste trei echipamente HoReCa pot fi folosite atât în brutării, cât și în pizzerii, cu aceleași rezultate fantastice. În interiorul lor, temperatura de lucru poate varia între 45 de grade Celsius și 450 de grade Celsius, în funcție de produsul preparat. Camerele de coacere sunt dotate cu șamotă și iluminare internă, ceea ce asigură o gătire mai rapidă și uniformă, dar și o interacțiune mai lejeră pentru utilizatori, indiferent de gradul lor de pregătire. Mai mult decât atât, aceste echipamente HoReCa au și un consum redus de energie și un raport calitate-preț corect.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO