(P) Importanța unui site de prezentare eficient și atrăgător

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
HOLD Marketing

Atunci cand doresc sa se relaxeze pe Internet, utilizatorii acestei platforme preferă să-și petreacă timpul navigând niște website-uri bine puse la punct și cu un design plăcut.

Design-ul site-ului tău este un element foarte important pentru imaginea brand-ului pe care l-ai construit și de aceea, este bine ca atunci cand vine vorba de o creare site profesional să colaborezi întotdeauna cu cei mai buni.

HOLD Marketing este o agenție web design Craiova ai cărei specialiști îți pot oferi servicii premium pentru creare site prezentare. Cu o experiență de piață mai mare de trei ani și peste 50 de proiecte finalizate, HOLD Marketing te poate ajuta în tot ceea ce presupune crearea unui site, inclusiv pe partea de branding, creare logo, SEO sau Social Media Marketing.

De ce este important să ai un site de prezentare profesional?

 

Orice afacere de succes trebuie să aibă și un site de prezentare pe care clienții să-l navigheze cu plăcere, descoperind serviciile și produsele oferite. Dacă vrei să îți iei asupra ta responsabilitatea de creare site și să apelezi la o agenție web design doar pentru servicii adiționale, de optimizare sau promovare, pe pagina oficială HOLD Marketing poți afla și cum să-ți creezi un site de prezentare pe cont propriu. Dar dacă vrei să economisești timp și să te concentrezi mai mult pe lucrurile la care ai deja experiență, sfatul nostru este să delegi un specialist HOLD Marketing cu sarcina de realizare site web. Nimic nu iti poate ajuta afacerea sa se dezvolte si sa capete notorietate mai bine decât un site bun care sa iti aduca trafic si sa iti creasca sansele de vanzare pentru produsele sau serviciile tale.

Cu un site profesional poți să faci o primă impresie excelentă

 

Chiar și cei care te cunosc deja din lumea reală se vor bucura nespus să te găsească și online. Un site de prezentare le dă șansa să-ți analizeze afacerea exact așa cum este ea și să-și facă o părere mai clară despre ea pentru a capata incredere.

De aceea, dacă site-ul tău de prezentare arată învechit sau este prea greu de navigat, audiența ta va observa imediat acest lucru și te va asocia cu o lipsa de profesionalism, lucru ce va impacta negativ obiectivele tale si parcursul intregii afaceri. Pe de altă parte, dacă imediat după ce-ți tastează adresa în bara de căutare găsesc un site plăcut vizual, dar și foarte intuitiv, atunci vor fi tentați să afle mai mult și poate chiar să investească în bunurile și serviciile pe care le oferi.

Design-ul ajută la dezvoltarea unei strategii SEO eficiente

 

Știai că viteza de încărcare și așezarea în pagină a elementelor site-ului tău influențează radical poziția pe care o ocupa in cautarile utilizatorilor? Cu alte cuvinte, cu cat site-ul tau este mai bine construit, cu atat cresc sansele ca utilizatorilor Internetului sa li se afiseze site-ul tau atunci cand acestia sunt online.

Încă un lucru interesant, legat de timp și utilizatorii motoarelor de căutare este faptul că majoritatea celor care folosesc Internetul în ziua de azi nu au răbdare mai mult de trei secunde pentru a aștepta să se încarce un site.

Trei secunde este o durată infimă, insa, atunci cand alegi sa-ti construiesti site-ul singur este foarte probabil sa le depasesti din dorinta de a include cat mai multe elemente atragatoare dar nu si foarte prietenoase cu viteza de încărcare. De aceea, dacă îți dorești un site rapid, dar în același timp și frumos, întotdeauna este o alegere mai bună să apelezi la profesioniști care să-i ofere look-ul pe care ți-l dorești. Echipa Hold Marketing nu apeleaza doar la modulele specifice acestor proceduri, ci scriu si linii de cod pe care doar programatorii cu experiență le cunosc.

Competiția investește deja masiv în site-uri profesionale de prezentare

 

Se spune că nu este bine să te uiți în ograda altuia, insa atunci când este vorba de afaceri este bine sa fii mereu la curent cu noile tendinte si cu secretele ce ajuta concurenta sa fie in topuri. În business, dacă vrei să fii primul la un anumit capitol, este necesar să te compari în permanență cu cei din același domeniu pentru a reusi sa te mentii, și de ce nu pentru că este vorba de o competiție, să-i întreci!

Nicio afacere de succes nu defilează pe internet cu un site realizat de un amator și dacă vrei să iești în evidență, și tu ar trebui să-i cauți și să apelezi la cei mai buni. Când vine vorba de design, urmărește întotdeauna să colaborezi cu agenții ca HOLD Marketing, specializate și în această direcție. Pentru ca totul să fie perfect, HOLD Marketing nu folosește șabloane ci construiește de la zero, una câte una fiecare pagină a site-ului tău pentru ca rezultatul final să fie ireproșabil din punct de vedere vizual și să genereze conversii. Incepe si tu sa ai rezultate! Alege HOLD Marketing agentia digitala cu cea mai rapida crestere din Oltenia!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO