(P) Rezultate garantate! Unde găsești cele mai bune cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Rezultate garantate! Unde găsești cele mai bune cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți?
StirilePROTV

Se spune că nu este niciodată prea devreme să începi pregătirile pentru cariera pe care ți-o dorești. De la acest motto pornește și Success Academy, singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business.

 

Acest concept unic la noi în țară le permite tinerilor să își consolideze personalitatea și abilitățile de lider, totul într-un singur loc.

Academia oferă cursuri dezvoltare personală pentru copii (11-14 ani) și adolescenți (15-18) atât în clasă, cât și online.

Astfel, tinerii au parte de un program coerent și complet de dezvoltare, menit să îi pregătească pentru viața reală.

 

Ce vei învăța în cadrul unor cursuri dezvoltare personală pentru copii?

 

În cadrul anului de studiu Success Academy, copiii și adolescenți vor învăța lucruri teoretice și practice, care le vor fi de mare ajutor în viitorul lor personal și profesional, indiferent de traseul ales.

Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva aspecte care vor fi consolidate cu ajutorul unor cursuri dezvoltare personala copii și adolescenți.

• Copiii își vor crește încrederea în sine.
• Vor avea inițiativă.
• Vor descoperi ce își doresc să facă în viitor.
• Își vor cunoaște în profunzime punctele forte și pe cele slabe.
• Vor ști cum să relaționeze cu cei din jur și își vor face prieteni cu ușurință.
• Vor gândi și se vor exprima cu lejeritate în limba engleză.

Trainerii cu experiență de la Success Academy urmăresc dezvoltarea potențialului copiilor prin creșterea nivelului de cunoștințe, dar și prin antrenarea abilităților specifice.

Din acest motiv, cursurile din cadrul Academiei vin în completarea programei școlare tradiționale și alcătuiesc „o altfel de școală”.

 

Avantajele cursurilor de dezvoltare personală

 

Cursanții Academiei vor beneficia de un concept de predare inovativ și eficient, învățarea experiențială. Prin metode interactive, jocuri, experimente și exerciții de grup, aceștia vor reuși să răspundă la întrebările „Cine/Cum sunt eu?” și „Cum pot să devin mai bun în ceea ce îmi propun să fac?”

Trainerii Success Academy sunt conștienți de faptul că dezvoltarea copiilor și adolescenților este un proces îndelungat, care variază de la un cursant la altul.

Drept urmare, cursanții au parte de mai mult decât training. Pe parcursul anului de studiu, ei vor fi ghidați de traineri spre atingerea obiectivelor propuse, vor fi sprijiniți de aceștia și vor beneficia de evaluare continuă.

De asemenea, părinții vor fi implicați în tot acest proces, primind feedback individual.

 

Care este structura anului de studiu?

 

Dacă vrei să te înscrii la cursuri dezvoltare personală pentru copii sau adolescenți, trebuie să știi că anul de studiu Success Academy durează 34 de săptămâni, indiferent de momentul începerii programului.

De asemenea, acesta respectă structura anului școlar în ceea ce privește perioada vacanțelor și a zilelor libere.

Săptămânal, cursanții participă la o sesiune în limba română și la una în limba engleză. Acestea din urmă sunt organizate în funcție de nivelul de engleză al fiecărui cursant, unul dintre obiectivele Success Academy fiind acela de a învăța tinerii să gândească și să se exprime cu încredere în această limbă.

Astfel, dacă ești în căutarea unor cursuri dezvoltare personală pentru copii sau adolescenți, accesează chiar acum platforma programului Success Academy și înscrie-te la o sesiune demo, unde vei avea ocazia să interacționezi direct cu trainerii acestei școli și să descoperi mai multe despre beneficiile pe care participarea la aceste cursuri le poate aduce!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO