(P) Reptiland București - în topul Destinațiilor de Weekend pentru Copii

reptiland

Reptiland București a devenit rapid una dintre principalele destinații de weekend pentru familiile cu copii.

Reptiland a atras peste 40.000 de vizitatori în doar nouă luni de la deschidere și review-urile online de la vizitatori sunt o dovadă a faptului că merită adăugat în topul locurilor de vizitat cu copiii în București.

Reptiland te invită într-o călătorie imersivă în lumea reptilelor și plantelor exotice

Reptiland invită vizitatorii să se aventureze într-o junglă amazoniană reconstituită în inima Bucureștiului.

Tururile ghidate sunt veritabile călătorii multisenzoriale, unde participanții pot admira specii variate de reptile - de la Iguane, șopârle Gecko, Dragoni de Apă, Cameleoni, la Caimani și Pitoni Reticulați, inclusiv cel mai mare exemplar de piton reticulat din România.

Aceste creaturi trăiesc în terarii de mari dimensiuni, ce reproduc habitatul lor natural cu ajutorul tehnologiei.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Vizita include și o incursiune într-o pădure tropicală misterioasă, iluminată în culori neon, populată cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume.

Tot la Reptiland București, vizitatorii pot admira cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra viu colorați și broscuțe galbene.

În acest muzeu viu și interactiv, pe lângă expozițiile permanente de reptile vii și plante tropicale vii, copiii au ocazia să fie și exploratori, nu doar observatori. Asta datorită atelierelor speciale în care interacționează, în deplină siguranță, cu iguane, șerpi, amfibieni, tarantule.

Educație și Distracție prin Ateliere Interactive pentru Copii

Reptiland București organizează ateliere pentru copii în fiecare weekend, ateliere ce sunt axate pe principiul "learning by doing" și "edutainment". Acestea variază de la floristică, îngrijirea animalelor de companie, teraristică, până la creație artistică. Fiecare atelier este conceput să stimuleze creativitatea, curiozitatea și învățarea activă, contribuind la dezvoltarea abilităților practice și a inteligenței emoționale a copiilor.

Mai mult, în colaborare cu LearnGate, Reptiland organizează lunar ateliere speciale, precum “Totul despre șerpi” și “Viața secretă a tarantulelor, viermilor și insectelor”, oferind copiilor o interacțiune captivantă și educativă sub îndrumarea unui biolog cu experiență în creșterea și îngrijirea acestor vietăți.

Aceste ateliere îi fac pe copii mai receptivi la discipline școlare precum botanica, zoologia, geografia, ecologia și pot inspira adolescenții să urmeze o carieră în domeniul științelor naturii.

Reptiland: o Destinație de Weekend memorabilă pentru Copii

Reptiland București oferă o aventură educațională completă, în care fascinația întâlnește cunoașterea. Este o oază de natură și aventură, ideală pentru copii, adolescenți, dar și pentru adulți.

Reptiland este locul unde copiii văd cât de frumoasă și diversă este lumea în care trăim și cât de multe locuri de pe Pământ merită vizitate. “Wow!” răsună adesea din vocile micilor exploratori, fascinați de tot ceea ce experimentează la Reptiland.

Feedback-ul pozitiv de la vizitatori confirmă că Reptiland merită un loc de frunte în lista destinațiilor de weekend pentru copii.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.