(P) Pariurile din tenis și baschet

tenis

Chiar daca este de departe cel mai popular sport, trebuie să recunoaștem că nu totul este doar despre fotbal.

Exista numeroase alte sporturi ce merita atenția noastră, indiferent că ne propunem să ne apucam de un sport nou, să urmărim ceva nou la televizor sau, de ce nu, să ieșim din monotonie atunci când plasam pariuri sportive.

De aceea, în acest articol ne propunem să vorbim despre doua sporturi ale căror popularitate în Romania nici macar nu poate fi comparata cu cea a fotbalului.

Este vorba despre tenis și baschet, iar daca te tentează să încerci pariurile pe aceste doua sporturi, atunci ai ajuns la locul potrivit. Asta deoarece iți vom oferi noi câteva sfaturi și recomandări utile. Iată ce ar trebui să știi:

Cum să pariezi pe tenis

Chiar daca Romania a dat lumii tenismeni precum Ilie Năstase sau Ion Tiriac, tenisul intrase într-o oarecare umbra în Romania. Atenția către tenis a fost reluata odată cu performantele Simonei Halep, iar datorita ei acest sport se bucura în prezent de mai multa apreciere în rândul iubitorilor de sport din Romania.

Citește și
(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi
(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi
„E nebună ca o ploșniță!” Trump, jigniri și atacuri la primul miting după tentativa de asasinat

Cu toate acestea, cum se pariază pe tenis? Daca ai căutat pe internet Betano păreri, ai aflat probabil că este un sport ce se afla în topul preferințelor pariorilor, inclusiv la casa de pariuri online Betano.

Ei bine, daca ai vrea să încerci și tu să pariezi pe acest sport, atunci ai putea încercă următoarele pariuri:

Pariurile tip solist

Sunt foarte asemănătoare precum cele din fotbal. Practic, se da un meci de tenis ce se da intre doi sportivi sau doua echipe, iar tu vă trebui să ghicești cine vă căștiga partida respectiva. Un mare bonus în tenis este faptul că nu exista opțiunea egalului, așa că un pariu solist ar putea avea mai mari șanse de căștig spre deosebire de meciurile de fotbal.

Cu toate acestea, daca nu ești familiarizat cu acest sport, vă trebui să te documentezi cât mai bine înainte, și să nu mergi doar pe intuiție.

Pariurile pe seturi

O alta categorie de pariuri foarte populara în tenis vizează seturile din evenimentul respectiv. Mai exact, exista diferite opțiuni de pariere, precum:

·       Câștigătorul setului

·       Număr total de seturi

·       Pariuri cu handicap

Sunt trei opțiuni foarte simple, dar care necesita o buna intuiție și mai ales o analiza pre-meci atent realizata, pentru a stabili cât mai precis șansele că pariul pe seturi jucat să fie câștigător.

Pariurile pe gameuri

Pariurile pe gameuri se aseamănă destul de multe precum cele pe seturi, așa că opțiunile sunt, în cea mai mare măsură, aceleași. Aceste pariuri reprezintă o alegere grozava atunci când pariezi live, motiv pentru care ar trebui să le ai în vedere numaidecât.

Atunci când pariezi pe tenis, vă trebui să tii cont neapărat de o serie de aspecte de o importanta deosebita, ce te pot ajuta să faci alegeri inspirate, precum:

·       Tipul de suprafață pe care se joaca meciul – majoritatea jucătorilor de tenis au o suprafață preferata, pe care dau și un randament mai bun. Drept urmare, un jucător cu o poziție înalta în clasament poate fi mai slab cotat fata de un adversar cu o poziție mai proasta dar cu un randament mai bun pe respectiva pe care se joaca meciul, ceea ce poate fi o capcana foarte periculoasa

·       Poziția jucătorului în ierarhie

·       Forma și motivația jucătorului

·       Istoricul de partide dintre cei doi sportivi

Folosește-te de aceste sfaturi și sigur iți vă fi mai ușor să pariezi pe meciurile de tenis.

Cum să pariezi pe baschet

Daca tenisul se bucura totuși de o oarecare popularitate la ora actuala în Romania, nu același lucru poate fi spus și despre baschet.

Cu toate acestea, este un sport foarte interesant pe care merita să îl ai în vedere atunci când plasezi pariuri sportive. Dar cum se pariază, oare, pe baschet? Ei bine, avem noi câteva recomandări utile!

Iată, mai întăi, câteva pariuri pe care le-ai putea avea în vedere atunci când pariezi pe baschet:

Câștigătorul partidei

La fel precum în majoritatea sporturilor, pariul de baza este cel care presupune să alegi echipa care va fi învingătoare la final de meci.

De asemenea, un alt pariu interesant este să mizezi pe rezultatul în timpul regulamentar, aici existând și varianta egalității. Cu toate acestea, mai rar se întâmplă că meciurile de baschet să se termine la egalitate, motiv pentru care cotele sunt destul de bune.

Numărul de puncte

O alta categorie interesanta de pariuri pe baschet vizează numărul de puncte. Fie că mizezi pe numărul total de puncte, aici existând câteva opțiuni de tip peste/sub, sau pe totalul de puncte obținute de o echipa anume, cu siguranță reprezintă o oportunitate pe care merita să o ai în vedere.

Pariurile tip handicap

La fel precum în fotbal, exista și în baschet pariuri tip handicap, tip de pariu despre care știi probabil că are un potențial major, atât timp cât cunoști bine regulile pariului și mai ales acest sport.

Altfel spus, pariurile tip handicap au în vedere acordarea unui avantaj sau a unui dezavantaj unei echipe anume, iar astfel poți obține cote mai bune pentru anumite evenimente în care exista o mare diferență de valoare intre echipe.

Mai exista și alte opțiuni interesante precum pariurile tip pauza/final, prima echipa care atinge un anumit număr de puncte, numărul total de aruncări de 3 puncte samd.

Cert este că odată ce vei descoperi frumusețea tenisului și mai ales complexitatea acestui sport, sigur îl vei urmări mai des și totodată vei paria adesea pe acest sport.

 Acestea sunt informațiile de care trebuie să tii cont numaidecât ori de cate ori pariezi pe tenis sau baschet.

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017

Articol recomandat de sport.ro
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ce este o aplicație de pariuri si avantajele ei
(P) Ce este o aplicație de pariuri si avantajele ei

Astăzi trăim în era tehnologiei, așa că dispozitivele inteligente sunt peste tot în jurul nostru și le folosim zilnic. Telefonul mobil nu rămâne niciodată acasă și e de nelipsit din buzunarul nostru.

(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi
(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi

Toate casele de pariuri online vor un lucru foarte clar. Să facă profit din afacerea lor. Dar, la fel ca și în orice altă afacere este și firesc să vrea să facă profit. Dar, aici se câștigă cel mai mult din lipsa de experiență a celor care joacă aici sau

Recomandări
Incendiu puternic în București. Mai multe case sunt afectate. Au fost alertate 12 mașini de pompieri
Incendiu puternic în București. Mai multe case sunt afectate. Au fost alertate 12 mașini de pompieri

Un incendiu puternic s-a produs, duminică, în București, pe strada Lanului din cartierul Colentina.

Cine este posibilul ucigaș al dentistei, care tocmai a fost prins în Brăila. A fost eliberat în martie din închisoare
Cine este posibilul ucigaș al dentistei, care tocmai a fost prins în Brăila. A fost eliberat în martie din închisoare

După 4 zile de căutări, principalul suspect în cazul uciderii doctoriței stomatolog din Republica Moldova a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Prognoză specială de la ANM. Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării
Prognoză specială de la ANM. Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării

Meteorologii anunţă vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării duminică, inclusiv în Bucureşti.