(P) One Plus în România - de acum regăsim la GSMnet accesoriile acestui brand

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
GSM

One Plus este un producător de renume pe nișa device-urilor și a accesoriilor gsm. Un jucător important în acest domeniu de activitate, a devenit tot mai popular în ultimii ani. Nu este de mirare, dacă ne gândim că mizează pe design, pe calitate premium și pe dotări hardware de top.

Rețeta de succes la OnePlus a fost crearea unei versiuni de smartphone ieftin, dar cu specificații de top. Produsele companiei, smartphone-urile cu același nume sunt elegante, slim, simple și eficiente. Utilizatorii au remarcat că acestea au o construcție solidă, au un sistem de operare personalizat și o platformă hardware destul de puternică. Toată această tehnologie din spatele smartphone-urilor OnePlus vine la un preț destul de mic de achiziție. Așadar, au câștigat imediat aprecierea publicului pentru calitate la prețuri rezonabile.

            Gama vastă de accesorii One Plus, la GSMnet


După ce și-a făcut prezența marcată pe piață, One Plus a devenit un competitor serios pentru giganții nișei, a crescut și interesul pentru accesoriile One Plus. Pentru cei interesați să își achiziționeze produse originale și de calitate, eshop-ul GSMnet vine cu variante. Vorbim despre un distribuitor autorizat One Plus în România.

Regăsim aici huse și încărcătoare, handsfree-uri sau cabluri. Altfel spus, tot universul de piese și accesorii ce pot optimiza experiența utilizatorului. Dacă deții smartphone-ul OnePlus atunci această gamă de accesorii perfect compatibile, de la acelaşi brand producător te va interesa cu siguranță!

                            OnePlus în România

Utilizatorii au parte de acces facil la produsele de acest gen, semnate OnePlus. Este cu atât mai îmbucurător, cu cât există acest canal oficial de comercializare, iar prețurile nu sunt exagerat de mari, indiferent că vorbim despre căști, huse sau încărcătoare. Întreaga gamă de produse este disponibilă aici: www.gsmnet.ro/oneplus.

Despre GSMnet publicul știe de ceva vreme că este sursă de accesorii gsm diverse. Magazinul online în discuție nu a dezamăgit până acum, oferind o selecție impresionantă de accesorii pentru telefoane și tablete, gadgeturi, piese și componente diverse. Toate acestea pot fi comandate din cadrul paginii amintite.

Pentru cei obișnuiți doar cu brandurile producătoare ce dețineau până nu demult monopol de piață, trebuie spus că OnePlus și-a propus să nu omită produsele de interes pentru publicul larg. Accesoriile sunt variate și aliniate cu cerințele utilizatorului preocupat de eficienţă, rapiditate și stil practic. Ne dorim optimizarea timpilor în ceea ce privește încărcarea unui device, ne dorim calitate sonoră a căștilor și performanţă a bateriilor, iar toate acestea pot fi obținute și cu accesoriile potrivite. Încărcătoarele wireless, quick charge sunt disponibile la GSMnet, alături de cabluri USB sau de căști in ear. Pentru multe dintre aceste tipuri de produse există oferta de transport gratuit toată vara, pentru comenzi de peste 25 lei.

Noutățile din stoc, reducerile de preț active și multe alte detalii tehnice ce vă conving să cumpărați accesoriile OnePlus, de la un distribuitor autorizat, regăsiți în cadrul paginii oficiale, GSMnet.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO