(P) Modalitatea mai puțin obișnuită de a rămâne în istorie, vine din partea unui elev roman!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
Neagu Laurențiu
StirilePROTV

În mod categoric, prezentul pe care îl cunoaștem și cu care ne-am obinsuit atât de mult, nu ar mai fi deloc la fel daca internetul ar dispărea.

Pe zi ce trece, apar tot mai multe inovații în materie de tehnologie, internet și comunicare, idei excelente din toate punctele de vedere pentru a putea comunica și informa mult mai simplu și mai rapid.

Un foarte bun exemplu este reprezentat de inițiativa unui tânăr din Cernavodă, de numai 17 ani, pe nume Neagu Laurențiu, care a realizat o modalitate prin care cu toții ne putem conecta și împărtăși ideile sau trăirile, printr-o simplă aplicație, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm.

Laurențiu a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie încă de mic, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru a rezolva problemele oamenilor. De la acest lucru a pornit și ideea de a crea un astfel de site prin intermediul căruia orice om își poate transmite mesajul în fața populației întregului glob pământesc, cu doar un simplu click.

Inițiativa acestui elev s-a materializat în Millionmess.com, un fel de mega forum în care orice persoană are posiblitatea de a-și scrie mesajul și de a rămâne în istorie, deoarece mesajele scrise vor rămâne mereu în istorie. De asemenea, această idee nu numai că este una extrem de bună și originală, ci reprezintă și o inițiativă neobișnuită pentru un puști de numai 17 ani.

Inițiativa nu se rezumă numai la transmiterea unui mesaj banal, ci și la adevăratele sentimente și trăiri pe care o persoană dorește să le împărtășească cu restul lumii.

Daca doriți să susțineți această inițiativă, postarea unui mesaj pe această platformă, Millionmess.com costă numai 1 euro, o sumă neînsemnată pentru o singură persoană, având în vedere ceea ce presupune această inițiativă a acestui elev din Cernavodă.

Platforma este intuitivă și ușor de înțeles și folosit, toate acele steaguri ale țărilor reprezentând un mesaj postat de un utilizator din țara respectivă iar printr-un simplu click pe imaginea unui steag, veți putea citi mesajul respectiv.

Zilnic alocăm ore întregi pentru a pierde timpul pe internet relaxandu-ne, însă, adesea omitem adevărata sa valoare și puterea de a face bine, pe care o avem la numai un simplu click distanță.

Ce trebuie să faceți dacă doriți să luați parte la această inițiativă foarte interesantă: accesați Millionmess.com și să completați un mic formular.

De asemenea, inițiativă poate fi urmărită și pe rețelele de socializare pe profilurile care îi poartă numele, Millionmess.
Inițiativa elevului din Cernavodă, Neagu Laurențiu este una demnă de lăudat, în special pentru vârsta sa. Millionmess are toate șansele să ajungă o platformă extrem de cunoscută, cu ajutorul susținerii dumneavoastră.

Acestea fiind spue, platforma Millionmess.com este una dintre cele mai bune și ingenioase soluții prin care oamenii își pot face publice ideile și gândurile. Platforma Millionmess.com vă fi lansată oficial în 5 țări pe 1 August 2020.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO