(P) Modalitatea mai puțin obișnuită de a rămâne în istorie, vine din partea unui elev roman!

Neagu Laurențiu
StirilePROTV

În mod categoric, prezentul pe care îl cunoaștem și cu care ne-am obinsuit atât de mult, nu ar mai fi deloc la fel daca internetul ar dispărea.

Pe zi ce trece, apar tot mai multe inovații în materie de tehnologie, internet și comunicare, idei excelente din toate punctele de vedere pentru a putea comunica și informa mult mai simplu și mai rapid.

Un foarte bun exemplu este reprezentat de inițiativa unui tânăr din Cernavodă, de numai 17 ani, pe nume Neagu Laurențiu, care a realizat o modalitate prin care cu toții ne putem conecta și împărtăși ideile sau trăirile, printr-o simplă aplicație, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm.

Laurențiu a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie încă de mic, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru a rezolva problemele oamenilor. De la acest lucru a pornit și ideea de a crea un astfel de site prin intermediul căruia orice om își poate transmite mesajul în fața populației întregului glob pământesc, cu doar un simplu click.

Inițiativa acestui elev s-a materializat în Millionmess.com, un fel de mega forum în care orice persoană are posiblitatea de a-și scrie mesajul și de a rămâne în istorie, deoarece mesajele scrise vor rămâne mereu în istorie. De asemenea, această idee nu numai că este una extrem de bună și originală, ci reprezintă și o inițiativă neobișnuită pentru un puști de numai 17 ani.

Inițiativa nu se rezumă numai la transmiterea unui mesaj banal, ci și la adevăratele sentimente și trăiri pe care o persoană dorește să le împărtășească cu restul lumii.

Daca doriți să susțineți această inițiativă, postarea unui mesaj pe această platformă, Millionmess.com costă numai 1 euro, o sumă neînsemnată pentru o singură persoană, având în vedere ceea ce presupune această inițiativă a acestui elev din Cernavodă.

Platforma este intuitivă și ușor de înțeles și folosit, toate acele steaguri ale țărilor reprezentând un mesaj postat de un utilizator din țara respectivă iar printr-un simplu click pe imaginea unui steag, veți putea citi mesajul respectiv.

Zilnic alocăm ore întregi pentru a pierde timpul pe internet relaxandu-ne, însă, adesea omitem adevărata sa valoare și puterea de a face bine, pe care o avem la numai un simplu click distanță.

Ce trebuie să faceți dacă doriți să luați parte la această inițiativă foarte interesantă: accesați Millionmess.com și să completați un mic formular.

De asemenea, inițiativă poate fi urmărită și pe rețelele de socializare pe profilurile care îi poartă numele, Millionmess.
Inițiativa elevului din Cernavodă, Neagu Laurențiu este una demnă de lăudat, în special pentru vârsta sa. Millionmess are toate șansele să ajungă o platformă extrem de cunoscută, cu ajutorul susținerii dumneavoastră.

Acestea fiind spue, platforma Millionmess.com este una dintre cele mai bune și ingenioase soluții prin care oamenii își pot face publice ideile și gândurile. Platforma Millionmess.com vă fi lansată oficial în 5 țări pe 1 August 2020.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României

One-IT a organizat a opta ediție a Innovation IT, evenimentul anual dedicat clienților business ai companiei, ce a avut loc joi, 22 septembrie 2022 și a găzduit peste 130 de participanți.

Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia - printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022

(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022
(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

Recomandări
Surse: Guvernul a decis. Cresc pensiile și salariul minim în România de la 1 ianuarie
Surse: Guvernul a decis. Cresc pensiile și salariul minim în România de la 1 ianuarie

Surse guvernamentale au confirmat pentru Știrile Pro TV că Guvernul PSD-PNL-UDMR a decis să crească pensiile și salariul minim în România de la 1 ianuarie 2023.    

Politico: Cererea Ucrainei de aderare accelerată la NATO a fost o surpriză pentru SUA
Politico: Cererea Ucrainei de aderare accelerată la NATO a fost o surpriză pentru SUA

Cererea de aderare accelerată a Ucrainei la NATO, semnată vineri de președintele Volodimir Zelenski, a fost o surpriză pentru administrația Biden, potrivit unor surse oficiale de la Washington, citate de Politico

Armata rusă anunță că s-a retras din orașul ucrainean Liman
Armata rusă anunță că s-a retras din orașul ucrainean Liman

Armata rusă a anunţat sâmbătă că „s-a retras" din oraşul Liman, un important nod feroviar din estul Ucrainei, pe care soldaţi ucraineni afirmaseră că îl 'încercuiseră' în ultimele ore, transmite AFP.