advertorial

(P) Mensis Agency – Servicii de marketing online dedicate afacerii tale

Orice afacere de succes din ziua de astăzi, știe cât importantă este prezența pe internet pentru câștigarea încrederii clienților.

Marketing-ul online mai este cunoscut și sub numele de marketing digital. Acesta reprezintă un cumul de strategii și procese pentru promovarea online a unui brand sau afacere. Internetul a devenit incet dar sigur, cea mai rapidă și eficientă metodă de a te face cunoscut.

Serviciile de marketing online, reprezintă una dintre cele mai precise metode de a-ți face cunoscută afacerea pe internet. Marketing-ul online cuprinde o listă amplă de tehnici de promovare online. Printre acestea putem enumera: crearea de articole și conținut de calitate, optimizarea SEO a site-ului afacerii, campanii plătite PPC, email marketing, social media, și multe altele.

O agenție de marketing cu experiență, precum Mensis vă poate ajuta în procesul de promovare online, prin alegerea unui nume corespunzător al afacerii, crearea unui logo, analiza competiției, creare site, web design, atragerea clienților prin diferite tactici și altele.

Mulți antreprenori care sunt la început de drum, au impresia că se pot ocupa de punerea bazei unei firme mici, găsirea angajaților ideali, promovare și întreținerea imaginii din mediul online. Mulți antreprenori de asemenea, pentru a mai tăia din costuri caută inițial servicii ieftine pentru a se promova și pentru a realiza un site web. De cele mai multe ori însă, pe termen lung vor ajunge să plătească de aproximativ 3-4 ori mai mult. Serviciile ieftine înseamnă muncă de proastă calitate, din partea unor persoane nepricepute, care doar vor îngreuna și încurca demersurile viitoare.

Spre exemplu, un site ieftin, însemnă multe erori, viteza de încărcare lenta, și multă frustrare. Exista riscul să alergați la alte agenții pentru a vă rezolva acele probleme, dar veți constata că este mai ieftin să refaceți un site, decât să reparați presupusa munca a altora.

Serviciile de optimizare site SEO se adresează tuturor companiilor care știu că cei mai mulți clienți se căștiga prin căutările motoarelor de căutare. Google aduce în general cei mai mulți clienți afacerilor. Asta daca reușești să te poziționezi în primele căutări, cu ajutorul unor campanii de optimizare SEO. Optimizarea SEO se poate dovedi a fi insa un proces de durată, dar care va aduce foarte mulți clienți.

În general, rezultatele eforturilor noastre de promovare a unei afaceri, sunt dictate și de competiție. Cu cât competiția este mai puțin educată în privința tehnicilor de marketing online, cu atât rezultatele vor fi mai rapide și mai puternice.

Agenția Mensis vă sfătuiește să profitați de oportunitățile de promovare pe care internetul vi le oferă, înaintea competiției. Accesând Mensis.ro vă aflați la doar un click distanță de succesul afacerii dumeavoastra.

Citeste și...
(P) Semne că suferi de anxietate
(P) Semne că suferi de anxietate

Dacă simți că frica față de anumite situații este paralizantă, s-ar putea să te confrunți cu stări de anxietate.

(P) Coca-Cola oferă experiențe VIP la festivalurile europene ale verii
(P) Coca-Cola oferă experiențe VIP la festivalurile europene ale verii

Vrei la Neversea, Electric Castle sau Untold? Vara asta, Coca-Cola îți dă invitații la cele mai mari festivaluri din țară și îți oferă experiențe complete la Tomorrowland în Belgia, Lollapalooza în Germania și Coca-Cola Music Experience în Spania.

(P) Sporturi Canine – Pentru o viaţă activă şi sănătoasă
(P) Sporturi Canine – Pentru o viaţă activă şi sănătoasă

Ştim cu toţii că sportul aduce o mulţime de beneficii organismului uman, însă acesta nu este practicat doar de oameni.

Ultimele Știri
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția

În lipsa ploilor, seceta usucă pământul și seacă râurile. 115 localități din vestul, sudul, și estul țării sunt afectate și peste 50 dintre ele primesc apă potabilă cu porția, unele doar ziua.

Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”
Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marți, într-o conferință de presă la palatul Cotroceni, că nu crede că va fi necesar şi că nu există un plan pentru ca România să intre într-un ”procedeu de austeritate”.  

Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”
Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”

Preşedintele Klaus Iohannis a negat faptul că ar avea vreo contribuție directă la elaborarea draftului Legilor siguranței naționale, susținând că nici nu a citit despre ce  odificări este vorba și nici nu le-a cenzurat.