(P) Magie în fiecare fotografie: mult așteptatul Google Pixel 9 cu funcțiile AI Gemini este disponibil acum pe eMAG

P

Google a lansat oficial în România noile modele de telefoane Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL, care redefinesc standardele în materie de fotografie și experiența de editare prin funcțiile AI Gemini.

Poți comanda noile modele acum de pe eMAG, la prețuri care pornesc de la 4.589,99 de lei. În plus, beneficiezi de avantajele programului Easy BuyBack, servicii de plată flexibile prin MyWallet și de livrare gratuită cu Genius.

Magie în fiecare fotografie cu Pixel 9 și tehnologia AI Gemini

Noua generație Google Pixel îmbină eleganța cu un design modern, punând în valoare caracteristicile emblematice ale camerelor Pixel. Pregătește-te să fii uimit de posibilitățile camerelor foto și noile funcții avansate de zoom și editare automată prin funcțiile AI Gemini, cu ajutorul cărora vei putea realiza imagini nu doar ca un profesionist, ci ca un magician. La achiziție vei primi acces la toate funcțiile AI prin planul Google One AI Premium complet gratuit timp de 12 luni și 2TB de spațiu de stocare.

Pentru prima dată, cu Pixel 9, poți apărea și în fotografiile de grup chiar și atunci când tu ești cel care face poza. Mai mult, nu trebuie să mai stai cu stresul că vor comenta prietenii că nu au ieșit bine în imaginea pe care vrei tu să o postezi. Cu funcțiile „Adaugă-mă” și „Cea mai bună fotografie”, poți combină imaginile, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Editorul magic îți oferă opțiuni automate pentru reîncadrare și decupare, simplificând editarea imaginilor.

Citește și
„Monstrul din Avignon” a violat-o de 4 ori pe soția drogată a prietenului său. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Pixel 9combină eleganța cu performanța, având o cameră principală de 50 MP și una ultrawide de 48 MP pentru cadre detaliate și vibrante. Ecranul Actua de 6,3 inchi este cu 35% mai luminos și rezistent la zgârieturi, iar bateria cu încărcare rapidă te va ține conectat întreaga zi. La eMAG, Google Pixel 9 este disponibil cu livrare din 22 august și preț între 4.589,99 lei și 5.098,99 lei.

Pixel 9 Pro este liderul seriei cu un sistem de cameră triplă profesională și o cameră frontală de 42 MP, perfectă pentru selfie-uri clare chiar și în condiții de iluminare scăzută. Cu funcția Super Res Zoom și Optimizare video 8K, Pixel 9 Pro îți permite să filmezi și să optimizezi videoclipuri la cele mai înalte standarde. Ecranul Super Actua, disponibil în dimensiuni de 6,3 și 6,8 inchi, oferă culori vibrante și o vizibilitate excelentă chiar și atunci când îl ții direct în soare. La eMAG, Google Pixel 9 Pro este disponibil pentru precomandă, cu livrare din septembrie și preț între 5.498,99 lei și 6.649,99 lei.

Modelul Pro XL este o premieră pentru Google Pixel și oferă în plus, pe lângă bateria gamei care durează toată ziua, cea mai rapidă încărcare pentru un dispozitiv Pixel. La eMAG, Google Pixel 9 Pro XL este disponibil pentru precomandă, cu livrare din 22 august și preț între 5.949,99 lei și 8.498,99 lei.

În ceea ce privește culorile, Pixel 9 este disponibil în variantele Obsidian (negru), Peony (roz), Porcelain (alb) și Wintergreen (verde pastel), în timp ce Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL adaugă și Hazel (gri-verzui) și Rose Quartz în paletă. Iar dacă vrei să ai familia Pixel completă, la eMAG găsești și ceasurile Pixel Watch 3 și căștile Pixel Buds Pro 2.

Easy BuyBack la eMAG, cu bonus de până la 1.000 de lei

La eMAG, Google Pixel 9, Pixel 9 Pro sau Pixel 9 Pro XL pot fi achiziționate și prin programul Easy BuyBack, care îți permite să-ți valorifici telefonul vechi prin vânzarea pe Flip și să primești în schimb un bonus de până la 1.000 de lei. În plus, ai opțiunea achiziției în 12, 24 sau 36 de rate, cu ajutorul serviciului MyWallet. Și peste toate acestea, vei beneficia și de 12 luni de upgrade la Google One AI Premium, cu funcții AI avansate și 2TB de spațiu de stocare.

Nu rata oportunitatea de a te bucura de cele mai recente tehnologii Google în materie de smartphone-uri, alături de oferte exclusive care îți permit să faci un upgrade spectaculos. Rezervă acum telefonul tău Google Pixel pe eMAG și experimentează viitorul tehnologiei mobile!

Articol recomandat de sport.ro
GALERIE FOTO A ”reînviat” stadionul din Cotroceni! Cine s-a antrenat în ”Parcul cu platani” după 12 ani
GALERIE FOTO A ”reînviat” stadionul din Cotroceni! Cine s-a antrenat în ”Parcul cu platani” după 12 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kapital Minds aduce în România 
un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare
(P) Kapital Minds aduce în România un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare

Kapital Minds, noua companie de consultanță antreprenorială, lansată pe 5 septembrie, aduce o expertiză unică pe piață, fiind singura firmă care beneficiază de experiența unui consultant certificat CEPA (Certified Exit Planning Advisor) din România.

(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc
(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc

Borsec este liderul brandurilor româneşti, fiind un brand foarte iubit și apreciat de români  

(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 
(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 

HILS Sunrise, complex rezidențial aflat în Bd Theodor Pallady 57A, este primul complex din estul Capitalei care a obținut pre-certificarea Green Homes 

Recomandări
O rachetă rusească a lovit în Marea Neagră o navă cu cereale, în apropierea României
O rachetă rusească a lovit în Marea Neagră o navă cu cereale, în apropierea României

O rachetă rusească a lovit în Marea Neagră o navă comercială care transporta cereale din Ucraina către Egipt, fără să se înregistreze răniţi în urma acestui atac, a declarat joi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit Reuters.

Nicolae Mitrea, zis Șacalul, se afla sub control judiciar când le-a ucis pe Delia și Denisa. Detalii năucitoare din anchetă
Nicolae Mitrea, zis Șacalul, se afla sub control judiciar când le-a ucis pe Delia și Denisa. Detalii năucitoare din anchetă

Ministrul de interne, Cătălin Predoiu, a cerut Poliției un raport complet despre cum s-a intervenit în cazul dispariției celor două femei care au căzut victime celui poreclit „Șacalul”.

Ciolacu, despre pensiile minerilor: Cresc la 1 ianuarie cu coeficientul de inflaţie şi cu majorarea salariului mediu
Ciolacu, despre pensiile minerilor: Cresc la 1 ianuarie cu coeficientul de inflaţie şi cu majorarea salariului mediu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va avea, la Suceava, o întâlnire cu liderii minerilor pe tema pensiilor, subliniind că, în cazul celor care au lucrat în acest domeniu, pensiile nu au fost "îngheţate", ci vor creşte din luna ianuarie a anului viitor