(P) Iubești poveștile de dragoste interzise? Nu rata Twisted love - Ana Huang, cartea fenomen pe TikTok

Twisted love
StirilePROTV

Cu toții visăm la marea iubire și ne înfiorăm la gândul că am putea trăi o poveste de amor în care ne este interzisă bucuria de a fi alături de persoana aleasă.

Dacă nu am trăit o astfel de poveste în realitate, atunci ne animăm sufletele cu poveștile de dragoste interzise din romanele de ficțiune.

Dacă și tu ești mare iubitor de cărți de dragoste, atunci nu trebuie să ratezi Twisted love – Ana Huang, cartea fenomen pe TikTok a anului 2022. Povestea de iubire dintre Alex Volkov și sora celui mai bun prieten al său, Ava Chen, te va prinde și îți va ”arde” sufletul de nerăbdare.

Cuvintele sunt puține pentru a putea descrie modul în care autoarea reușește să surprindă emoțiile celor doi îndrăgostiți și să transmită cititorului din energia acestora. ”Twisted love” – Ana Huang este o carte care reușește să te prindă în mreje încă de la primele pagini. Volumul provoacă dependență, astfel că nu vei mai putea să-l lași din mână până la final.

Întorsăturile de situații pe care le vei întâlni în volumul semnat de Ana Huang sunt atât de surprinzătoare încât te vor face să pui această carte în ”Top 10 cele mai bune romane de dragoste” pe care le-ai citit anul acesta.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Dacă ești în căutarea unei lecturi bune, rapide și ușoare, care să te poarte prin toate stările, atunci cu siguranță ”Twisted love” – Ana Huang este cartea de care ai nevoie. Te vei bucura de fiecare detaliu ce stă la baza conturării personajelor, de fiecare intrigă ce te va surprinde prin complexitatea elementelor pe care le înglobează. Autoarea reușește să contureze perfect personalitatea personajelor, oferind cititorului o imagine complexă a tiparelor comportamentale ale acestora.

Twisted love” – Ana Huang - rezumat

Alex Volkov e un demon binecuvântat - cu o față de înger, și blestemat - cu un trecut de care nu poate scăpa. Acesta poartă povara unei tragedii care îl bântuie încă din copilărie. Forța care îl mână în viață este dorința aprigă de a se răzbuna și de a avea succes, iar asta nu lasă loc pentru iubire.

Asta până în momentul în care e silit să aibă grijă de sora celui mai bun prieten al său. În acea clipă, Alex începe să simtă o emoție nouă. În armura lui înghețată apare o fisură. Inima lui de gheață începe să se topească. E cuprins de un foc care amenință să-i năruie lumea.

Ava Chen e un spirit liber, dar încătușat de coșmaruri născute dintr-o copilărie pe care nu și-o amintește. Și, totuși, în pofida trecutului său misterios și apăsător, Ava vede mereu frumusețea din ceilalți, inclusiv cea din inima unui bărbat închistat într-o carapace glacială. Un bărbat pe care n-ar trebui să-l dorească: cel mai bun prieten al fratelui său! Vecinul ei! Salvatorul și, totodată, pieirea ei!

Iubirea lor n-ar fi trebuit să se înfiripe, dar când aceasta începe să înflorească, de fapt, descătușează secrete care i-ar putea distruge pe amândoi și tot ceea ce le este mai drag.

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri! Comandă chiar acum volumul ”Twisted love” – Ana Huang, cartea anului pe TikTok!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.