(P) Dulapuri metalice – tipuri, utilizări, sfaturi pentru achiziționare

dulapuri metalice
Pro TV

Dulapurile metalice sunt utilizate în multe domenii de activitate, pentru organizarea și gestionarea eficientă a spațiului de lucru.

Datorită structurii rezistente, a proprietăților ce le fac rezistente la foc, dar și a modului de închidere cu cheie, dulapurile metalice pot fi folosite pentru depozitarea în condiții de siguranță a diverselor lucruri, fiind extrem de practice, dar în același timp, simplu de utilizat.

Tipuri de dulapuri metalice pentru depozitare

Pentru stocarea, organizarea și păstrarea în siguranță a tuturor documentelor unei firme, dulapurile metalice pentru acte, clasificatoarele pentru dosare, dar și fișetele metalice, reprezintă soluția optimă. Acestea nu doar că oferă un loc special desemnat pentru documentele importante, ci le păstrează în siguranță, fără teama de a fi furate sau arse într-un potențial incendiu. De asemenea, vor păstra biroul mult mai organizat, toate actele fiind aranjate și organizate pe rafturile din dulap, lăsând biroul liber și mult mai aerisit.

Pentru a beneficia de toate caracteristicile unor dulapuri potrivite pentru depozitare, alege dulapuri metalice cu sisteme sigure de închidere, ce beneficiază de protecție sporită împotriva focului, ținând cont în același timp de nevoile de organizare.

Dulapurile metalice pentru acte sunt eficiente pentru stocarea dosarelor, documentelor și a altor obiecte de mici dimensiuni de mare valoare. Confecționate din oțel, acestea se regăsesc într-o gamă largă de modele și dimensiuni, în funcție de nevoile fiecărui lucrător, birou sau firmă. În variante cu două, trei sau patru rafturi, cu o adâncime între 30 cm și 50 cm, dar și peste 50 cm, sistem de închidere cu cheie, cifru electronic sau cifru mecanic, pentru o mai bună securitate, dar și cu certificare antifoc și antiefracție, dulapurile metalice devin alegerea perfectă pentru păstrarea și stocarea tuturor documentelor unei firme, fiind special concepute să reziste foarte mulți ani, chiar și după ce își pierd certificarea garanției.

Citește și
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

Clasificatoarele pentru dosare sunt sisteme de stocare și organizare suspendate, fiind ideale pentru actele ce sunt utilizate des și la care este nevoie de un acces simplu și rapid. Datorită șinelor pe care sunt poziționate sertarele, dosarele pot fi ușor suspendate și accesate apoi în siguranță. De dimensiuni diferite, cu sistem de închidere cu cheie și protecție sporită la incendiu, clasificatoarele pentru dosare vor putea satisface toate nevoile unui dulap profesional: depozitare, organizare și siguranță. Utilitatea și manevrabilitatea clasificatoarelor pentru dosare vor ușura munca angajaților.

Fișetele metalice seamănă izbitor cu dulapurile metalice pentru acte, singura diferență constând în greutatea acestora, fișetele metalice având doar un singur perete din tablă de oțel. Datorită gamei largi existente, fișetele metalice pot fi folosite pentru stocarea actelor importante, în acest caz fiind recomandate cele cu ușă foaie de oțel sau pentru depozitarea diferitelor ustensile și unelte, chiar și medicamente, la care accesul vizual este important. Pentru cabinete, se recomandă folosirea fișetelor metalice cu uși din plexi, care permit accesul vizual. Desigur, acest lucru depinde de nevoile fiecărei firme în parte. În funcție de necesități, se pot alege fișete metalice cu trei sau patru rafturi, una sau două uși, precum și încuietoare cu cheie pentru siguranță ridicată.

Diverse utilizări ale dulapurilor metalice

Versatilitatea dulapurilor metalice oferite de Safemag.ro, va reuși să îndeplinească toate cerințele cumpărătorului, oferind soluții pentru depozitare într-o varietate mare de moduri. Pot fi plasate oriunde, în funcție de spațiul alocat.

Dulapurile metalice pot fi folosite în birouri pentru păstrarea documentelor la îndemână sau chiar sub birouri sau suspendate, în funcție de preferințe, cum este cazul clasificatoarelor pentru dosare cu două sau trei sertare.
Pentru o mai bună gestionare și organizare a documentelor, fișetele metalice se potrivesc atât în zonele de birouri, cât și pe holuri sau încăperi ușor accesibile, care vor să beneficieze de un sistem de stocare al actelor performant, dar estetic în același timp.

Sfaturi eficiente pentru achiziția dulapurilor metalice potrivite

Deși în esență un dulap metalic pare a fi un produs ușor de achiziționat, în realitate, de cele mai multe ori cumpărătorii întâmpină dificultăți, datorită gamei largi de modele de dulapuri metalice existente pe piață. Cei mai mulți cumpărători achiziționează dulapuri doar în funcție de preț, fără să mai țină cont de nevoile acestora sau calitatea și stilul produselor.

În primul rând trebuie stabilită clar nevoia unui astfel de dulap metalic. Pentru stocarea diverselor acte și organizarea lor eficientă, un dulap metalic pentru acte, care să asigure protecție anti-incendiu și securitate asemănătoare seifului, reprezintă alegerea potrivită. Dacă se dorește clasificarea separată a actelor, atunci un dulap clasificator pentru dosare va oferi un spațiu bine organizat. Aceste tipuri de dulapuri metalice beneficiază de asemenea de un sistem de închidere cu cheie, pentru protecția actelor importante. În lipsa unui spațiu satisfăcător, un fișet metalic pentru păstrarea dosarelor va îndeplini aceleași cerințe ca și un dulap metalic pentru acte, însă va ocupa mai puțin spațiu, lipsindu-i totodată și certificarea antifoc și antiefracție.

Un alt lucru de luat în considerare atunci când se aleg dulapuri metalice, îl reprezintă dimensiunea acestora. Venind în diferite dimensiuni, un dulap metalic, un clasificator sau un fișet, trebuie ales în funcție de volumul actelor stocate. Există posibilitatea alegerii unui dulap cu două sertare, trei sau mai multe, astfel încât să asigure toate nevoile existente într-o firmă, clădire comercială sau oriunde este nevoie de un astfel de dulap.

Ținând cont tot de dimensiuni, dar de această dată, de dimensiunile spațiului unde va fi poziționat dulapul, trebuie ales un model care să se integreze perfect. Dacă se dorește un dulap metalic mare, dar dimensiunile spațiului nu permit, poate fi ales un fișet metalic, acesta îndeplinind același rol organizator pentru documente.

Materialul din care este confecționat dulapul, precum și certificarea antiefracție și antifoc, sunt elemente de luat în considerare. Un astfel de dulap va oferi o protecție sporită documentelor, protejându-le atât de persoanele curioase, cât și de foc, în cazul unui incendiu în clădire.

Dulapurile metalice sunt special concepute pentru stocarea, organizarea și păstrarea în condiții de siguranță a tuturor actelor importante dintr-o firmă, tocmai de aceea necesită o atenție deosebită atunci când sunt alese și achiziționate.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică

Pe 1 iulie 2021 rețeaua aBeauty Clinique a deschis oficial o nouă clinică de estetică în Oradea, brandul consolidându-și poziția de lider în România și fiind în continuare cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și beauty din țară.

(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România
(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, a anunțat astăzi lansarea pe piața din România. Momentul marchează, totodată, și expansiunea brandului în Europa de Est.

Recomandări
Craterul din Slănic Prahova a fost umplut, pentru moment. În ce condiții se pot întoarce în casele lor, temporar, evacuații
Craterul din Slănic Prahova a fost umplut, pentru moment. În ce condiții se pot întoarce în casele lor, temporar, evacuații

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a aprobat, vineri, realizarea unei intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea provizorie a străzii 23 August din Slănic, surpată în urmă cu o săptămână.

Voineag, DNA, de Ziua Libertății Presei: Investigaţiile jurnalistice au un rol critic în identificarea şi expunerea corupției
Voineag, DNA, de Ziua Libertății Presei: Investigaţiile jurnalistice au un rol critic în identificarea şi expunerea corupției

Presa a reprezentat şi reprezintă în continuare un aliat important al DNA în lupta împotriva corupţiei, a afirmat, vineri, procurorul-şef Marius Voineag, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, informează Agerpres.

Rezultate finale în cazul fetiței de 4 ani și a bunicii moarte după ce au mâncat pește. O bacterie comună le-a adus sfârșitul
Rezultate finale în cazul fetiței de 4 ani și a bunicii moarte după ce au mâncat pește. O bacterie comună le-a adus sfârșitul

Fetița de 4 ani și bunica ei moarte în Călărași după ce au mâncat pește și mici și-au găsit sfârșitul din cauza unor bacterii comune, care se găsesc peste tot în jurul nostru, potrivit rezultatelor finale de laborator ale DSVSA Călărași.