(P) Dezvoltă-ți aptitudinile în marketing digital cu două cursuri complete

marketing digital

Digital Marketing Forum, cel mai așteptat eveniment despre promovare online din România, revine în 2024 cu o noua serie de cursuri intensive, pentru specialiștii din companii medii și mari care doresc să își aprofundeze cunoștințele în marketing digital.

Pe 26 aprilie, vor avea loc doua traininguri la Hotel JW Marriott din București, ce vor oferi un pachet complet de informații noi, instrumente utile și soluții aplicate pentru îmbunătățirea performantelor campaniilor. Participanții vor avea ocazia să descopere bune practici dovedite în construirea unei strategii digitale de succes, să identifice tacticile care generează rezultate în peisajul online actual și să învețe cum le pot implementa pentru optimizarea eforturilor de marketing ale companiei lor.

VINERI, 26 APRILIE 2024 // MASTERCLASS
Mulți-Channel Digital Marketing Strategy

Acest curs intensiv oferă cele mai bune practici, informații esențiale și sfaturi utile pentru că organizațiile să adopte o strategie digitala integrata bine construita și să aplice diferite soluții de succes, care să însoțească eforturile brandurilor și companiilor în demersurile lor de dezvoltare. Consulta programul. (https://www.digitalforum.ro/masterclass-1/#up)

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

VINERI, 26 APRILIE 2024 // MASTERCLASS
Innovative Social Media Strategy

În cadrul acestui curs, participanții vor învață cum să creeze campanii eficiente în social media, care să atragă atenția publicului, iar vorbitorii îi vor ghida pas cu pas prin procesul de dezvoltare și implementare a unei strategii de conținut, folosind tactici care generează rezultate reale. Consulta programul. (https://www.digitalforum.ro/masterclass-2/#up)

Profesioniști din agenții cu activitate recunoscuta și practicieni cu experiență în publicitate online vor oferi know-how aplicat și soluții utile în cadrul celor doua traininguri. Printre vorbitorii confirmați se numără:

 Andrew Davis (Digital Trainer, Talk Dygital);

 Mugur Pătrașcu (Managing Partner, Screen Native);

 Mihai Bonca (Marketing Consultant, Brand Architects);

 Cosmin Otel (Head of Digital, Inițiative Romania);

 Alexandru Negrea (Trainer & Founder, Social Smarts);

 Mihai Andrei (Managing Partner, WebDigital);

 Robert Dumitru (Managing Partner, MTH Digital);

 Anabela Luca (Chief Executive Officer, adLemonade);

 Valentin Radu (CEO & Founder, Omniconvert);

 Dragoș Smeu (Founder, Mavericks);

 Monica Jitariuc (Communication Trainer & Consultant).

Mai multe informații despre agenda, vorbitori și modalitățile de participare la eveniment sunt disponibile pe www.digitalforum.ro.

Digital Marketing Forum 2024 este un eveniment organizat de Evensys, în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Codezilla și realizat cu sprijinul Kaufland România, McDonald’s Romania, glo, Teads – The Global Media Platform, Project Agora | Taboola, MTH Digital, Jam Session Agency, Fame Up, United Media Services, HEINEKEN Romania, Meglio, Blue.

Digital Marketing Forum este un eveniment organizat de Evensys, companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locala, cât și cea din Europa Centrala și de Sud-Est.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”
INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”

Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului
Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.